• Äldre 16 Dec 17:34
    49080 visningar
    140 svar
    140
    49080

    Männen går NAKNA hemma! hjälp!

    Jag undrar vad det är för familj där man inte kan visa sig för varandra i underkläder, eller rättare sagt, hur står det till i TS huvud för hon verkar trots allt vara den enda i familjen som har problem med detta?

    Jag undrar också vad TS man och son använder för kalsonger som knappt döljer någonting?

    Jag undrar också hur TS ser på sol och bad, både på strand och i badhus, för badkläder täcker ofta inte mer än underkläder?

  • Äldre 16 Dec 17:35
    #60
    Anonym (Tokig) skrev 2012-12-16 11:55:01 följande:
    Men de går inte bara i kalsonger en snabbis... de går runt så i huset stora delar av dagen! Och när de går till duschen från sovrummet de vara helt nakna, hur skulle ni själva känna om ni sprang in i er son när han är naken varannan morgon???? Nu är det bara sonen jag har problem med som sagt. Men att hans syster ser honom naken är jag nästan ännu mer obekväm med! Under min egen uppväxt var alla väldigt pryda med nakenhet inför varandra, jag vet att jag har svårt att släppa det.
    Kan du se något positivt med din prydhet?
  • Äldre 16 Dec 17:38
    #61
    Anonym (Tokig) skrev 2012-12-16 14:53:51 följande:
    Och varför kan han ha börjat med detta helt plötsligt... klart han gick näck när han var barn men det slutade han med när han var 8-9... men nu det senaste året har han återigen inte brytt sig om att skyla sig inför mig (eller hans syster) ???
    Det är helt naturligt att man har en känsligare/blygare period i livet vad det gäller nakenhet och den brukar ligga mellan småbarnsåldern och vuxen ålder, lite olika för olika individer.
  • Äldre 16 Dec 20:22
    #79
    Wittra skrev 2012-12-16 19:46:22 följande:
    Ehhh...om en familjemedlem berättar att den inte uppskattar att någon sitter halvnäck eller näck vid matbordet så kanske det bör övervägas att göra något åt det? Då får man väl kompromissa fram lösningar, om nu nakenhet är så extremt viktigt. 

    blir alltid förvånad när jag läser trådar som dessa, det framkommer nämligen åsikter som att folk knallar runt hemma nakna från morgon till kväll. Att allt är sååå bra och natuurligt. Alltid kommer den där biten om naturligt in i bilden. Bara för att något är naturligt så behöver man väl inte "gnugga " det i ansiktet på övriga familjemedlemmar. Känns lite som det nästan går prestige i det, "jamen jag är ju född NAKEN, då borde jag få lov att knalla runt näck här hemma, ja även om min tonåring ser på, det är ju så NATURLIGT. 
    och folk drar jämnt in strand-scenariot. Alltså....på en strand solar man och badar vid stranden. Därför är man väldigt lättklädd eller naken. Det har liksom sin naturliga orsak, men hemma runt middagsbordet ser jag liksom inte riktigt poängen med att vara naken. Är det för varmt? Är det för jobbigt att klä sig? Eller vad är syftet? 

    sen vet jag inte hur ni andra bor men själv bor jag på bottenplan med fönster där folk ser rätt in. Vårt kök är exempelvis väldigt exponerat och jag känner direkt olust att vistas där naken. Dels vill jag inte visa mig för våra grannar så och dels tror jag faktiskt grannarna upplevt det underligt att jag stod och lagade mat naken eller satt och åt naken.
    Men andra människor kanske bor väldigt insynsskyddat vad vet jag.  
    Vart i TS inlägg hittar du nakenhet vid middagsbordet?
    Det var väl främst mellan sovrum och toalett och badrum...!?

    Förklara hur det kan vara mindre stötande att vara lika lättklädd på stranden där fler än bara familjen ser?

    Förklara varför sol och bad utgör en mer naturlig orsak till att vara lättklädd än att man tycker det är bekvämt i sitt eget hem?

    Vad det gäller insyn är den överskattad. Testa att kolla in grannarnas bostäder under dagsljus med släckta lampor inne...man ser in ungefär 2-3 meter, sedan är det bara mörker utifrån sett.
  • Äldre 17 Dec 17:32
    Wittra skrev 2012-12-17 17:26:11 följande:
    Nja, sova kan jag göra i bara trosor eller rentav näck men då har jag ju täcke på mig. Såg att någon svarat mig tidigare i tråden och menat att mitt exempel med nakenhet kring middagsbord var oviktigt eftersom någon här sa att TS familjmedlemmar gick näcka mellan badrum och sovrum....? Så har jag inte förstått TS, utan att de går omkring så hemma helt enkelt...och under en dag hemma så äter man väl ihop? fast då kanske man klär på sig? Skulle bli extremt irriterad om någon, ja ÄVEN min familj, satt sprillans näck vid bordet och åt middag.... 
    Du kan prova med att läsa vad TS skriver.

    Trådstareten:
    Anonym (Tokig) skrev 2012-12-16 11:25:36 följande:
     Min man och vår son tycker det är "ok" att gå runt halvnakna hemma. Ofta går de runt i bara sina små kalsonger. När de tex går in och ut ur badrummet på morgonen kan de till och med gå helt näck utan att bry sig om vår dotter eller jag själv ser dem.
  • Äldre 17 Dec 23:34
    Alltid Daph skrev 2012-12-17 21:17:22 följande:
    Fast hur spännande kan den andres nakna kropp bli om man ser den jämt och ständigt? Hela grejen är väl att den bara plockas fram när det ska sexas? Drömmer
    Men det är ju skithärligt att gå naken och bli spontankåt och ha spontansex.
  • Äldre 17 Dec 23:37
    Wittra skrev 2012-12-17 17:40:10 följande:
    och detta läser jag senare : "Men de går inte bara i kalsonger en snabbis... de går runt så i huset stora delar av dagen!"
    ...I KALSONGER och inget middagsbord nämndes...du skrev NAKEN, överallt, hela tiden, vid middagsbordet...
Svar på tråden Männen går NAKNA hemma! hjälp!