• Anonym
    Äldre 16 Dec 11:29
    48884 visningar
    140 svar
    140
    48884

    Männen går NAKNA hemma! hjälp!

    Jag tycker faktiskt att du är lite känslig. Män i kalsonger är väl inte värre än att gå på stranden?

    Ser inget problem alls om de nu inte går i kalsonger när ni får gäster ;) 

  • Anonym
    Äldre 16 Dec 13:24
    #14

    Är väl bara att säga till, mitt ena barn brukade gå omkring i timmar med bara handduk kring sig efter dusch syskonen sa själva till att de inte tyckte att barnet skulle sitta vid TVn, vid datorn eller vid matbordet så oklädd, ibland funkade det ibland inte (alla var tonåringar).
     

  • Anonym
    Äldre 16 Dec 16:52
    #50

    Att gå runt i underkläder tycker jag inte är något konstigt. Naken däremot...
    Jag hade inte velat se andras könsorgan när jag sitter och äter liksom, jag hade inte velat se min pappa eller min bror naken (eller min mamma eller syster heller för den delen), faktiskt inte. Inte mitt vuxna barn heller tror jag (de är små än så länge). Om det gör mig pryd så får det väl vara så, jag tycker det är för privat faktiskt.
    Jag tycker det var en bra idé att ge dem morgonrockar i julklapp, säg lite skämtsamt "nu behöver ni inte gå nakna längre, hehe" så kanske de fattar att du är lite obekväm med det. Sen om de väljer att fortsätta eller inte, tja det är väl upp till dem du kan ju inte tvinga dem. 

  • Anonym
    Äldre 16 Dec 17:19
    #55

    Min 16 åriga dotter har ofta linnen på sig som sitter långt ner över bysten så man ser översta delen av brösten och jag är jäkligt trött på det faktiskt vill inte se hennes bröst varje dag även om hon är min dotter, så jag säger åt henne att dra upp linnen och tröjor.Brukar vända på det och fråga om hon vill se mig så men nej det vill hon inte.

    Man får väl respektera om någon i familjen är obekväm, man kan vara naken på sitt eget rum om man vill. Jag sover alltid naken men om jag går upp på toa och vet att dottern är hemma så sätter jag på mig morgonrocken. Om jag vet att hon sover borta så kan jag gå upp näck på toa om det inte är för kallt. 

  • Anonym
    Äldre 16 Dec 17:49
    #63

    I min familj är det inget konstigt om killarna går runt i bara kalsonger. Du behöver väl inte kolla dem i skrevet eller? 
     

  • Anonym
    Äldre 16 Dec 18:09
    #66

    Håller med dig TS någon måtta får det väl ändå vara...

  • Anonym
    Äldre 16 Dec 18:58
    #71

    Vi bilade mycket i våran familj på somrarna, och vi försökte alltid piffa upp dem långa resorna.

    En favorit var att när vi åkte förbi en sjö/badstrand så stannade vi alltid bilen och hela familjen sprang i näck!
    Då var vi mamma, pappa och tre syskon av olika kön. Det här hände iallafall ett tio tal gånger och jag har ALDRIG ens reflekterat över hur dem andra såg ut mellan benen? 

     Förstår inte vad som skulle vara konstigt med lite naket, det är din familj. Det ska inte vara laddat eller sexuellt. Din man kan jag förstå att han tar fram dem känslorna dock ;)

    Men tycker du det är jobbigt att se din egen son i kalsonger så är det nog du som har problem!

  • Anonym
    Äldre 16 Dec 20:13
    #77

    Både mamma och pappa gick runt nakna när jag bodde hemma. Inte i hela huset men från sängen till badrummet iallafall. Och jag ville INTE se det. Det var faktiskt väldigt jobbigt och olustigt. Det kan faktiskt vara kränkande för andra att behöva utsättas för nakna kroppar. Det finns en anledning till varför det är olagligt med blottning tex.

  • Anonym
    Äldre 16 Dec 21:09
    #81

    Blev påmind om att vi hade det så när jag växte upp. Min pappa sprang ganska ofta näck från bastun och mina bröder sprang näck liksom din son på morgonen ibland. Nu var jag yngre hade säkert tyckt det var störande om jag varit äldre. Ser inget fel med det då jag tycker det är naturligt med nakenhet men om någon tar väldigt illa vid sig i familjen tycker jag den som springer näck näck får visa lite respekt.

  • Anonym
    Äldre 16 Dec 21:16
    #82

    Jag tycker inte heller om påtvingad nakenhet. när jag växte upp så sprang ofta pappa och brorsan nakna. jag gillade det inte. och idag när min vuxna bror är på besök så är det inte direkt som att han skyndar sig att klä sig utan går omkri g här i lilla lägenheten näck framför mig sambon och vår lilla dotter. gillar det som sagt inte. han är iochförsig ganska gränslös också då han tror jag vill höra om hans sexliv vilket jag har sagt åt honom att jag inte är intresserad av. sist jag sa åt honom blev han skitsur.

  • Anonym
    Äldre 16 Dec 22:52
    #87

    Min sambo är tvärtom, alltid sjuuuuuuuukt noga med att ha minst kalsonger på sig.. jag hade varit glad om han gått naken oftare! tycker det är mysigt :D

  • Anonym
    Äldre 17 Dec 08:05

    Är nog lite sent nu tyvärr, du skulle ha tagit upp detta med sonen när han närmade sig puberteten å även med din man då din dotter närmade sig tonåren..

    Jag hade med haft jätte problem med detta och hade inte velat se min bror naken. en om min man vill gå runt i kallingar på morgonen eller kvällen så har ja absolut inget emot det, men naken med 3 nyfikna flickor i huset? nej tack! Räcker med att de försöker tjuvkika in i badrummet då min man duschar. Mina flickor är alla under 8år.

  • Anonym
    Äldre 17 Dec 10:28
    tokefia skrev 2012-12-17 10:14:29 följande:
    Sänk värmen ;) 
  • Anonym
    Äldre 17 Dec 12:10
    FruNaftra skrev 2012-12-17 11:42:29 följande:
    Hahaha. Förlåt men vilka problem folk har nuförtiden. Är detta ditt största bekymmer så kan du känna dig lyckligt lottad, ts

    Och som någon annan föreslog. Sänk värmen, om du inte klarar av att se din familj barhudad.

    vad JAG blir irriterad pà är att i olika tràdar sà skriver folk "är detta ditt största problem TS...". ja men vad dà? säkerligen är allt jag undrar pà mitt största problem heller men man vill ju ventilera och se vad andra tycker! och knappast är detta hennes största problem men det är ju nàt som stör henne.

    min sambo sover alltid naken, vilket är ok. men dà vi sover över hos vänner eller familj kräver jag att han ska sova med àtminstone kalsonger, speciellt om vi sover pà soffan eller sà. han sàg inte detta som nàt störande innan eftersom de i hans familj är väldigt öppna med sànt. men han accepterar och har pà sig kalsonger efter att jag fràgat, no problem. 
    kanske du bara borde prata med din son och man att àtminstone ha pà sig ordentliga kalsonger dà de gàr mellan badrummet och garderoben.    
  • Anonym
    Äldre 18 Dec 10:46
    MBB skrev 2012-12-17 23:11:13 följande:
    En kompis till mig, hennes pappa näckade titt som tätt. Det var mest pinsamt för henne.
    Min grundskolekompis mamma gjorde detsamma. Det blev pinsamt ibland om vi hade kompisar där, jag brydde väl mig inte något särskilt själv men killkompisarna tyckte att det var otroligt generande, och det förstår jag. 

    En annan grundskolekompis pappa brukade vandra omkring naken i huset på kvällarna med lamporna tända, det hände mer än en gång att man traskade förbi på väg till eller från bussen eller så och han stod sprillans näck i vardagsrummet. Lite obekvämt.  
Svar på tråden Männen går NAKNA hemma! hjälp!