• Anonym (Tokig)

    Männen går NAKNA hemma! hjälp!

    Många här kommer nog tycka jag ojjar mig för inenting men jag söker ändå råd här... Min man och vår son tycker det är "ok" att gå runt halvnakna hemma. Ofta går de runt i bara sina små kalsonger. När de tex går in och ut ur badrummet på morgonen kan de till och med gå helt näck utan att bry sig om vår dotter eller jag själv ser dem. Min man har jag förstås inget emot att se men vår son har just fyllt 18 så han är inget barn längre precis. För någon vecka sen berättade jag för min man hur jag kände och han har sedan dess börjat klä sig mer (tack o lov). Men när jag bad han ta diskussionen med vår son så vägrar han, han tycker inte det sonen gör är några problem! Jag har väldigt svårt att ta diskussionen själv med grabben. Vår dotter som är 20år vet jag inte vad hon tycker, men jag tycker INTE om att hon ska behöva se sin pappa och bror nakna eller i kalsonger som knappt döljer någonting. Jag tänker på detta varje dag nu, och det börjar driva mig smått till vansinne! Är det någon som förstår och kan ge råd???

  • Svar på tråden Männen går NAKNA hemma! hjälp!
  • Deo volente

    Om han är 18 år så har du ju haft lång tid på dig att lära dig hur man beter sig hemma hos er.
    Hos oss är det ingen som kommer springa runt naken. Det kommer mina barn att lära Sig snabbt. Än så länge har dom inte slutat med blöja så vi har inte kommit så långt än.

  • nenapena

    Vad synd att du ser nakenhet så onaturligt.
    Det är ju din son och din man, så jag förstår verkligen inte vad som är så störande.

  • Haskel

    Varför pratas det om att vi killar/karlar är kropps- och sexfixerade? Ska jag vara ärlig så är jag till stor del både och, men min dotter och min mamma är inga sexobjekt. Bara tjejer/kvinnor jag älskar och tycker om, ang. deras kroppar är de vackra som alla kvinnor. Men det är inte heller några kroppar jag studerat eller glott på, enbart sett. Som barn var dock min mamma väldigt pryd, jag hade inte heller några systrar. Så här i efterhand önskr jag att iaf min mamma inte vart så väldigt pryd. Kvinnorkroppar vart något väldigt laddat pga det under tonåren. Min sambo och jag har nu en avslappnad syn på nakenhet, vill barnen ta över eller inte är sedan upp till dem

  • pontus1992
    Anonym (Styvmamman) skrev 2012-12-17 09:57:52 följande:
    Själva nakenheten ser jag inget problem med däremot så brukar min styvson som är 22 år vilja diskutera sin snopp med mig och det känner jag är lite besvärande... Han frågar ofta om hans pappa, min man, har "lika stor kuk som han" osv...

    det låter ju lite konstigt...
  • Thaleya1

    Min sambo och hans låtsaspappa gjorde jämnt så när jag flyttade in hos dem när jag var 16. Det var normalt för dem, de hade aldrig något lås på toaletten heller.

    Men eftersom någon i familjen inte gillar det så tycker jag att du som mamma kan ta upp det med sonen, varför ska du behöva ha din mans åsikt i saken??

  • FruNaftra

    Hahaha. Förlåt men vilka problem folk har nuförtiden. Är detta ditt största bekymmer så kan du känna dig lyckligt lottad, ts

    Och som någon annan föreslog. Sänk värmen, om du inte klarar av att se din familj barhudad.

  • Anonym
    FruNaftra skrev 2012-12-17 11:42:29 följande:
    Hahaha. Förlåt men vilka problem folk har nuförtiden. Är detta ditt största bekymmer så kan du känna dig lyckligt lottad, ts

    Och som någon annan föreslog. Sänk värmen, om du inte klarar av att se din familj barhudad.

    vad JAG blir irriterad pà är att i olika tràdar sà skriver folk "är detta ditt största problem TS...". ja men vad dà? säkerligen är allt jag undrar pà mitt största problem heller men man vill ju ventilera och se vad andra tycker! och knappast är detta hennes största problem men det är ju nàt som stör henne.

    min sambo sover alltid naken, vilket är ok. men dà vi sover över hos vänner eller familj kräver jag att han ska sova med àtminstone kalsonger, speciellt om vi sover pà soffan eller sà. han sàg inte detta som nàt störande innan eftersom de i hans familj är väldigt öppna med sànt. men han accepterar och har pà sig kalsonger efter att jag fràgat, no problem. 
    kanske du bara borde prata med din son och man att àtminstone ha pà sig ordentliga kalsonger dà de gàr mellan badrummet och garderoben.    
  • LovisaHjärtat

    Verkar ha kommit in lite folk i tråden som nog skulle ha en egen tråd under Sex och samlevnad för sina fantasier...Obestämd

    (eller om det nu är samma person kanske)

    TS: jag hade inte heller uppskattat att folk sprang omkring nakna hemma. Inte om det blev någon sorts heldagsgrej, tex matlagning, sitta i skinnsoffan eller liknande. Till och från toaletten skulle jag inte bry mig om dock.

    Min sambo (är inte pappa till mina barn) är alltid påklädd med byxor och tröja, min fda gick ofta i bara tröja och boxers på kvällar/sega söndagar. Jag kan sakna det lite, men vi är alla olika.  


    It's not that I'm not a people person, I'm just not a STUPID people person
  • Wittra

    Som sagt, folk måste ha väldigt varma hem eftersom merparten här verkar gå halv-eller helnakna hemma. själv skulle jag ha frusit

Svar på tråden Männen går NAKNA hemma! hjälp!