• Anonym (sur fru)
    Äldre 17 Dec 21:33
    50588 visningar
    33 svar
    33
    50588

    Sur och gnällig fru..

    Tack för uppvaknandet!!! Känner igen mig i det du skriver, tyvärr som den sura frun. Jag älskar min man men är så trött och sliten av allt som varit senaste, mycket på jobbet, ett trotsigt barn, mycket sjukdomar, ett hem som faller då man är trött, stress....m.m. 

    Jag ska verkligen försöka bättra mig! Har märkt att jag varit otrevlig  det senaste......men det är väl dags att vända på det nu...vill ju inte köra äktenskapet i botten. I morgon får det bli ett samtal med mannen!!

    Lycka till själv! 

  • Anonym (sur fru)
    Äldre 17 Dec 22:26
    #4
    Amanda1978 skrev 2012-12-17 21:55:35 följande:
    Försök sätt gräns på henne. Hon måste veta sin gräns, du hjälper henne ganska mycket. Hon måste uppskatta det som du gör. Att vara mamma är inte lätt, du är också trött, du jobbar. Hon skulle inte skaffat barn, om hon inte klarar av det. Hon är hemma, hon kan villa när barnet sover, du har långa jobb pass, måste du villa. Om inte hjälper lämna hemmet!!!!!!!!!!
    Det finns alltid två sidor av det.

    Ingen vet hur det är när barnet väl är här. Så i valet att skaffa barn gjorde hon helt rätt, hur skulle hon kunna veta hur det skulle bli sen. Är säker på att hon älskar sitt barn och gör allt för det.

    Att vara hemma med ett barn tycker jag personligen är mer påfrestande än att vara på arbetet (självklart har man ju olika arbeten och tycker olika). Att sova när barnet sover är ingen självklarhet, vi vet ju inte hur deras barn sover, alla har även här olika rutiner. Min man vilade upp sig på sitt arbete kan man säga. Så har vi gjort iaf att den som arbetat har tagit det tyngsta på em/kvällen medan den som varit F.L fått lite egen återhämtningstid.

    Vad jag rekommenderar är ett samtal i första hand, det finns säkert en orsak bakom beteendet. Att lämna hemmet är väl lite väl drastiskt. Samtala, red ut, kom på en plan, se hur det fungerar. Fundera därefter hur ni vill gå vidare.

    Det löser sig säkert! Lycka till :) 
Svar på tråden Sur och gnällig fru..