• Äldre 21 Jan 11:58
    5420 visningar
    46 svar
    46
    5420

    Mysko blödningar!! Gravid/icke gravid?

    är med om samma sak just precis nu... började blöda för 3 dagar sedan efter att ha känt mig lite lustig. det blödde inte alls mycket utan bara lite, och det var brunrött. hade dessutom lite värk i nedre delen av magen. idag verkar jag inte blöda någonting alls och har hela förmiddagen mått illa, haft huvudvärk, varit yr, gått från jättevarm till jättekall på bara en kort stund och har dessutom de här lustiga "graviddrömmarna". har drömt flera gånger att jag är gravid eller har fått barn...

    problemet är att jag har en p-stav sen två år tillbaka...  

  • Äldre 22 Jan 16:13
    #4
    Guldlock80 skrev 2013-01-22 16:02:08 följande:
    Hur går det för dig, MattsonE? Har du fått nå mer blödningar eller märkt nå mer konstigt?
    Näe, blödningarna slutade i söndags, och värken i magen gick över samtidigt. Däremot mår jag fortfarande illa till och från, är trött i stort sätt hela tiden och huvudvärken/yrseln vill inte riktigt släppa :( 

    Om det fortsätter så resten av veckan får jag väl ge mig ut och köpa ett test på måndag:)  
  • Äldre 22 Jan 19:08
    #5

    Jaha detta var ju typiskt... 

    Skulle hoppa in i duschen för en halvtimme sen och upptäckte då blod i trosan.. igen... dock inga smärtor. BLIR GALEN! 

  • Äldre 22 Jan 21:38
    #8
    Guldlock80 skrev 2013-01-22 21:28:24 följande:
    Typiskt!! Dessa konstiga blödningar. Dessvärre är det väl inte så mycket o göra annat än o gilla läget o vänta o se helt enkelt. Tidigare idag var jag som sagt säker på att det inte var mens, men nu börjar jag ändå tro att det är det. Har kommit lite mer nu som liknar mens. Men konstigaste röda veckan i världshistorien för mig i så fall!! Håller ändå tummarna för dig MattssonE att det ändå är ett plus på väg för dig!!
    Ja man blir ju väldigt fundersam, speciellt när man ALDRIG fått några sådana blödningar förut?
    Är dock skeptisk då jag har min p-stav, och kan inte direkt säga att jag hoppas på något plus heller men vad som sker det sker hehe :P  
  • Äldre 22 Jan 22:22
    #10

    alltså jag är säkert helt knäpp men.. varför känns det som att man ser graviditet överallt? man bara råkar börja kolla på en film som handlar om någon gravid, det pratas om barn och graviditet i vartenda serie på tv?

    mitt huvud spelar mig nog ett spratt men... när Anna Anka besökte ett medium i kvällens program av "Sveriges hollywoodfruar" så sa mediet att hon skulle få en pojke 2013, och att hon såg namnet "Dimitri" av någon anledning.... jag har länge funderat på Dimitri om jag skulle få en son, lite läskigt men som sagt, mitt huvud spelar mig ett spratt nu..

  • Äldre 23 Jan 13:26
    #13
    Guldlock80 skrev 2013-01-23 11:07:29 följande:

    Ja, det låter ju verkligen som att det vore menat för dig att vara gravid nu, MattssonE! Som att du får signaler om det.  Som sagt, hoppas att det blir bra för dig hur det än blir!!

    Jag ringde till 1177 för jag blir inte klok på detta, och hon bekräftade väl egentligen bara det som jag själv tänkt ut: 

    a) jag är inte gravid utan det bara blivit nåt knas i mencykeln.

    b) jag är gravid och detta är en ofarlig blödning som inte helt ovanligt dyker upp vid det tillfälle då mensen skulle kommit.

    c) jag är gravid men detta är ett tidigt tecken på missfall och då kommer det att visa sig längre fram med mer blödningar och smärta.

    Så det är bara att vänta och se!!  

                 

       

      
    Ja det känns ju lite så... Tack  

    Okej, hur ska du göra nu ? Jag tänkte åka och köpa gravtest idag så jag blir lite klokare, har mått illa hela dagen. 
  • Äldre 23 Jan 17:04
    #15

    Snacka om att man känner sin kropp väl... plussade precis med clearblues test... på något sätt är jag ännu mer förvirrad nu än vad jag var innan det där jäkla testet...

  • Äldre 23 Jan 17:13
    #16
    MattssonE skrev 2013-01-23 17:04:18 följande:
    Snacka om att man känner sin kropp väl... plussade precis med clearblues test... på något sätt är jag ännu mer förvirrad nu än vad jag var innan det där jäkla testet...
    oj jag kollade lite för fort tror jag... INGET PLUS, THANK GOD!
     
  • Äldre 23 Jan 19:59
    #18

    Ska för säkerhetsskull ta ett nytt test om en vecka eller så, då det ändå känns lite lustigt i kroppen. 

  • Äldre 24 Jan 17:56
    #28

    Jag var hos tandläkaren idag som konstaterade att jag fått en inflammation i tandköttet (har haft väldigt ont sen i helgen) och när jag frågade vad det berodde på så sa hon att det är pga försämrat immunförsvar.. rätta mig om jag har fel men.. får man inte lite sämre immunförsvar när man är gravid? 

  • Äldre 24 Jan 18:01
    #29

    Sen har jag en liten fundering kring mitt test som visade negativt... Det stod på testet att man ska ta det vid utebliven mens, alltså runt tiden då man förväntar sin mens... jag ska inte ha min mens förrän om några veckor, kan det ha visat negativt för att jag tog testet för tidigt? eller kan det bero på att jag stoppat i mig massa vätska under dagen innan jag tog testet? Är det bäst att testa på morgonen?

  • Äldre 25 Jan 11:45
    #32
    Siilje skrev 2013-01-25 06:57:47 följande:


    Det visar negativt om du är gravid och tar det för tidigt. Hormonhalten är inte stark nog i början. Jag tog mitt runt beräknad mens och utan att kissat på 4 timmar. Men det visade ju negativt. Hade ju blödning också. Testade mig ca 5 dagar senare och det blev positivt. Hade liksom "kännt det på mig" sedan några dagar efter ägglossning. Låter otroligt jag vet men så var det min förra graviditeten med. Jag tror tom jag kännande när ägget fäste. så fast det är för tidigt tror jag man kan bara veta
    Okej, då ska jag testa om ca en vecka igen , på morgonen :) 

    Så kände jag också! Att nu har något hänt här. och jag kollade när min sista mens var och när min ägglossning skulle varit och såg att den passade in på samma dagar som jag började känna mig "gravid" eller vad man ska säga.  
Svar på tråden Mysko blödningar!! Gravid/icke gravid?