• telgebo

    Familjen Annorlunda

    Prattråd för oss som följer programmet Familjen Annorlunda på måndagar kl 20 i TV 4.

    Såg att det inte fanns nån tråd för oss så jag startar en nu.


    Min lycka dotter född okt 11 3450 g och 50 cm total kärlek
  • Svar på tråden Familjen Annorlunda
  • gerd123
    Kotthare skrev 2013-01-29 09:40:14 följande:
    Gerd123, en sån skylt hade jag!
    Det är väl ingen frisk människa som skäms för att ha varit naken som barn??

    Då kommer man nog från en fruktansvärt pryd familj.
    OK!  men du hade ev chans att tycka till vilken bild du ville ha?  Tycker du att man ska visa sitt barn naket i teve (under förnedrande tillfällen som vrålskrikande vid potträning t ex) när barnet INTE har EN ENDA möjlighet att ha en åsikt. Jag har två döttrar som tagit studenten och de fick välja bild.
  • Mamma till två gullegrisar

    Gillar fam Ilmrud, emn jag reagerade på att dom åkte sparkcyklar och den här lilla bilen nerför backen utan hjälm. Och vid gatan.. Lillkillen ramla ur bilen o var nära marken med huvudet..

    O dessa barn i möbelaffärren, o pappas jobb. Dessa scener är nog mer för just TV, hoppas jag... 

  • Ida Lindh

    Fick ont i magen när jag såg hur ungarna åkte ner för backen där utan hjälm på huvudet :( tänk om den lille hade fallit med huvudet rakt ner i marken istället.... När de cyklar har de hjälm men inte när de åker ner där? Rätta mig om jag har fel men är det inte lite konstigt? Sen reagerade jag också på de där sängarna. Annars ett av mina favoritprogram :)

  • gerd123
    gerd123 skrev 2013-01-29 09:54:32 följande:
    OK!  men du hade ev chans att tycka till vilken bild du ville ha?  Tycker du att man ska visa sitt barn naket i teve (under förnedrande tillfällen som vrålskrikande vid potträning t ex) när barnet INTE har EN ENDA möjlighet att ha en åsikt. Jag har två döttrar som tagit studenten och de fick välja bild.

    Det finns ju självklart bilder på nakna bebisar (typ klassikern med naken baby på fäll liggande på mage och babyn bara visar en liten rumpa) som kan passera tycker jag.
  • Hallonmumsan

    Angående lillen utan blöja så var det så kort snutt att man knappt han se det och i nästa frekvens hade han blöjan på sig vilket tyder på att det säkert bara var av olyckshändelse som han råkade vara naken.

  • Viktoria123

    Älskar familjen annorlunda. Tyvärr ligger jag på bb så missade premiären. Hoppas det finns kvar på play när jag blir utskriven.

  • Genuin
    Tjohalia skrev 2013-01-29 06:21:59 följande:
    Tror inte det var den bara rumpan hon reagerade på, utan det faktum att pannan inte brydde sig om att barnet var i fullkomlig panik av rädsla. Jag har själv haft ett barn som blev skrämd som bebis när grannen borrade. Nu är han 6 år och har precis slutat få panik så fort han hör något ljud som liknar en borr.

    Det där barnet var RIKTIGT rädd och jag blev rätt förbannad på pappan som inte a) hade en tanke på att förvarna barnen att det skulle låta högt. Och b) hade vett nog att ta ut de små barnen innan han började.
    Jag tyckte också att det var hemskt att se att pappan inte brydde sig när han skrämde livet ur ungen.

    Samma pappa lät också de små barnen åka nerför backen i hög fart på små trampbilar nära bilar utan hjälm. Det ena barnet körde omkull och han verkade inte särskilt brydd över det heller, bara gick och bar på barnet...
  • Annsiss

    Usch jag råkade titta och tycker att det är ett hemskt program. Jag fattar inte varför de har så många ungar, det är ju fullständig kaos och snudd på misär i vissa fall. Känns också hemskt att tänka att barnen själva inte godkänt detta eller kan förstå konsekvenserna av föräldrarnas agerande att utsätta dem för kameror . Men ett fantastiskt preventivmedel är det.

Svar på tråden Familjen Annorlunda