• telgebo

    Familjen Annorlunda

    Prattråd för oss som följer programmet Familjen Annorlunda på måndagar kl 20 i TV 4.

    Såg att det inte fanns nån tråd för oss så jag startar en nu.


    Min lycka dotter född okt 11 3450 g och 50 cm total kärlek
  • Svar på tråden Familjen Annorlunda
  • telgebo

    Tänkte också på att avsaknaden av örngott och lakan. Jag gillar inte familjen alls utan gillar familjen i Motala.


    Min lycka dotter född okt 11 3450 g och 50 cm total kärlek
  • Geelda

    Walle är min idol...så cool. Familjen Wallkvist är mysig. Kul med nytt hus och skönt för Walle att få nära till jobbet, och vad lyx för stora tjejen med en egen våning! Drömmen! 

    Ilmrud har aldrig varit favoriter till mig...Förstår inte varför de skulle störa pappan på jobbet? Brukar man köra sparkcykel i affären? Och barnen drog i telefonerna, bråkade på golvet och var högt och lågt. Och att stå bredvid pappan och kunden och säga "pappa är snart klar", jag skulle bli stressad både som pappa och kund, få känslan av att "bäst att avsluta affären snabbt här", ungefär. duktigt av Madde ändå att ha så fint hemma och att hon håller sig i trim! Och försöker få barnen att tycka om grönsaker även om de tycks föredra hamburgare . Och jag skulle aldrig ha låtit mannen hänga upp en cykel i vardagasrummet

    Nya familjen gillar jag faktiskt, det lilla jag sett. Det märks att pappan är idrottsledare. Kärlek verkar finnas i alla fall. Men jag gillade inte att barnen hoppade i möblerna och härjade runt i möbelaffären, och att ingen sade åt dem.

    På det hela taget tycker jag att det är mer kaos än mys, har varit det sista åren. Tyvärr. Men det var kul att se mer vardag, tandborstning och läggning, middagslagning och sådant! Hoppas det inte blir en massa resor och äventyr som det varit på sista tiden.       

  • tro  hopp  kärlek

    Jag kan inte annat än att hålla med, man springer inte runt och hoppar i möbler, 
    sen kanske man inte ska låta barnen leka med mobilerna på affären heller?.

    Sen undrade jag då de stekte omelett i ena familjen, hade de bara ett litet köksbord i köket? De kanske hade ett större på ngt annat ställeGlad
    Säfflefamiljen tycker jag om , varma och goa , ja alla familjerna var goa givetvis!

  • Analoga
    Vendelsö skrev 2013-01-28 20:42:47 följande:
    Säger Madde " matnyttigt" en gång till stänger jag av ...

    Håller med. Det blev lite väl mkt tjat om kost o hälsa. Inte för att det är något fel med det, tvärtom, men det är ju inte det programmet ska handla om.
Svar på tråden Familjen Annorlunda