• Anonym (bah)
    Äldre 29 Jan 11:09
    601922 visningar
    1354 svar
    1354
    601922

    Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad

    Sorry, för min del spricker det på att du kunde gå in genom en öppen köksingång (i skolvärlden?) utan att höras och stå i dörren utan att märkas.

  • Anonym (bah)
    Äldre 29 Jan 11:32
    #10

    "Vem har sagt att det var en skola?  :-/
    Oavsett så är ju huset larmat med skalskydd. Hon brukar larma av just köksingången när hon jobbar kväll iom att hon använder den dörren när hon går hem (när hon slår på larmet på dörren igen). Jag hade räknat med att den skulle vara låst när jag kom fram. Den brukar nämligen vara det när jag har hämtat henne förut. Och då ringer jag när jag står utanför och hon kommer och öppnar. Men nu var dörren som sagt olåst. Jag gissar att hon lade låst upp den för älskaren och han hade glömt att låsa efter sig. Gissar jag. Jag bryr mig inte så mycket huruvida något spricker för dig....men kände att det kanske var på plats med ett förtydligande."

    (Jag kan av någon anledning inte använda citatfunktionen.)
    Du skrev att din fru var verksam i skolvärlden, eller "skolväsendet".
    Om/när man är otrogen så är man väldigt försiktig och rädd för upptäckt, inte minst om man håller till på arbetsplatsen. Din fru skulle få kicken vid upptäckt, så även om hon skiter i om du kommer på henne skulle hon knappast strunta i det. Älskaren ahr också en del att skydda.
    Att hon (och älskaren) skulle 1. missa att låsa dörren och 2. inte höra att någon kom och t.o.m. stod i dörren är alltså
    helt osannolikt.

  • Anonym (bah)
    Äldre 27 Feb 11:29
    Anonym skrev 2013-02-27 11:06:32 följande:
    TS, vilken fantasi du har. Du borde kanske börja skriva dina "runknoveller" på heltid. Får du ihop dessa fantasier genom film/tv eller böcker?
Svar på tråden Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad