• Uniqie

    Hur många timmar sover du per dygn?

    *Hur många timmar sover du per dygn?

    *Önskar du att det var fler/färre?

     

  • Svar på tråden Hur många timmar sover du per dygn?
  • La Lola
    Uniqie skrev 2013-02-06 18:27:13 följande:
    Jaha hehe var bara en vild gissning! Ok har du lätt för att somna om då blir du liggandes vaken en tag.

    Själv vaknar jag till heeela tiden men somnar som tur är oftast om på en gång, så jag har inte reflekterat så mkt över det. Har dock börjat inse att det är en stor anledning till att jag är extremt trött på dagarna trots att jag sover tillräckligt många timmar. Får väll aldrig till ngn djupsömn. Någon som vet vad sådant kan bero på? 
    Jag somnar om rätt fort. Men jag är så less på att alltid vakna....och jag önskar att jag nån gång fick vakna o känna mig pigg.....undrar om det nånsin har hänt....
    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
  • älskarlivet81

    Japp.. Har foglossning och varje gång jag vänder mig känns det som bäckenet ska gå sönder.. Är i vecka 35 och foglossningen kom vecka 7-8 och så här dåligt har jag väl sovit i minst 10 veckor nu.


    Uniqie skrev 2013-02-06 18:00:20 följande:
    Menar du att du sover 2-3 timmar åt gången då alltså? Förstår att du är trött isåfall, låter otroligt tufft:( Hur kommer det sig att du delar upp sömnen?  I hur lång period har du gjort så?

  • Uniqie
    Harmagedon skrev 2013-02-06 18:30:43 följande:
    Uniqie: det kan väl bero på små andningsuppehåll. Finns en miljon andra grejer men det kan vara en.
    Låter läskigt. Har ju hört om de som får det men är inte alls påläst. Vad beror sånt på? Kan man själv göra ngt åt det för att förhindra?
  • Uniqie
    La Lola skrev 2013-02-06 18:31:36 följande:
    Jag somnar om rätt fort. Men jag är så less på att alltid vakna....och jag önskar att jag nån gång fick vakna o känna mig pigg.....undrar om det nånsin har hänt....
    Säger detsamma...en vacker dag så..Skrattande
  • Uniqie
    Waldo skrev 2013-02-06 18:33:09 följande:
    ca 9 timmar per natt

    Mindre än 7 timmar och jag slutar fungera som människa 
    Då är vi två. Är helt impad av alla dessa människor som ändå klarar sig på 5-6 timmar om dagen. EN sån dag och jag är svimfärdig och extremt illamående när kvällen kommer. 
  • Utropstecknet

    Sover cirka 4 timmar per natt under veckorna och närmare 8 timmar per natt under ledighet och semester. Har inga barn att "skylla" på utan är utpräglad nattmänniska och har svårt att varva ned och ta mig tid till att sova under veckorna.

  • linjes

    Utslaget på en störande hund och en snarkande man så blir det väl en 5 Tim per natt,sover gärna lite mer

  • Coruscant

    Uniqie
    Jag är en sån som helst sover länge, men klara en kortare natt ibland. Klarar dock inte flera korta nätter i rad, då blir jag en zombie och kan somna på bussen eller i badet eller stående... Men jag är morgonpigg och vaknar klarvaken och kan dra igång projekt direkt, så jag sover inte längre på helgmorgnar.
    När jag var gravid och som tröttast var jag vaken en timme på morgonen och åt frukost med maken, sen sov jag hela dagen innan jag var vaken nån timme till och åt middag med maken, innan jag gick och la mig för natten.
    Zzzzzz zzzzzzz zzzzzzz

Svar på tråden Hur många timmar sover du per dygn?