• Uniqie

    Hur många timmar sover du per dygn?

    *Hur många timmar sover du per dygn?

    *Önskar du att det var fler/färre?

     

  • Svar på tråden Hur många timmar sover du per dygn?
  • vikarien

    blir väldigt olika beroende på hur jag jobbar och så. Men behöver sova minst 10 timmar egentligen! Svårt att få ihop alltid dock! Kan utan problem sova 12-14 timmar också... Alltid haft ett stort sömnbehov, och det verkar inte minska

  • Uniqie
    vikarien skrev 2013-02-07 00:07:13 följande:

    blir väldigt olika beroende på hur jag jobbar och så. Men behöver sova minst 10 timmar egentligen! Svårt att få ihop alltid dock! Kan utan problem sova 12-14 timmar också... Alltid haft ett stort sömnbehov, och det verkar inte minska


    Känner du dig mer utvilad ju längre du sover då också? Jag tänker på att somliga kan uppleva att man blir mer trött ju längre man sover. Hur är det med den saken för dig?
  • Uniqie
    mariechen skrev 2013-02-06 23:31:31 följande:
    3-6 timmar med 2-6 uppvaknanden.....

    Ja önskar att jag fick sova mer!!! Men med 2 barn under 3 år som båda två har kraftiga sömnproblem så lär det dröja...
    Låter tufft! Blir jäkligt impad kan jag säga. Håll ut och hoppas du får sova mer inom kort även om du tror det kommer dröja!! :)
  • floppan2008

    Sommar vid 22 oftast. Vaknar alltid en gång vid 02-03 av dottern. Oftast kan jag inte somna om när hon väckt mig. Kan ligga vaken i flera timmar. Dottern vaknar ofta 05:30. Går upp med mannen och jag kan ligga kvar till ca 06:30. Så jag ligger i sängen ca 8,5 timmar men sover 6-7 timmar osammanhängande. Är alltid trött känns det som. Har stort sömnbehov. Bäst mår jag om jag får sova ostört mellan 22:30-08 typ. Att få vakna av mig själv!

  • Duckan

    Sedan en tid tillbaka har jag svårt att sova, vaknar och kan inte soma om. Hoppas att det är övergående. Sover 6-7 timmar som bäst nu. Vill ha 8 tim eller mer för att känna mig okej.

  • Trinn

    Ska väl så sova så där 8 timmar varje natt för att i längden må bra.

    Däremot klarar jag av i perioder på en sömn på 4 timmar.... Det är väl där mitt genomsnitt ligger och som jag sover om jag inte får hjälp att sova det dubbla. Hjälp, då något milt att sova på. Foten i munnen

  • mclo
    Uniqie skrev 2013-02-06 23:13:42 följande:
    Låter jobbigt :( Vad beror det på de ggr du inte sover på två dygn? Svårt att komma ner i varv och bli trött eller trött men omöjligt att somna? 
    Har ett funktionshindrat barn som är hyperaktiv och inte kan komma ner i varv så när han väl vaknat kan han hålla igång i 12 timmar och sen pluggar jag och kan bara plugga när han sover.
  • DragonWoman

    Just nu får jag väl 2-4 timmars sammanhängande sömn, sen är resten slummer mellan toabesöken. Innan dess sov jag iaf 8-12 timmar per natt....


    Marco 001027 Marcus 061112 Bebis bf 130506
  • Maggimou

    Måste ha typ 8 timmar. Ammar ett par ggr emellan. Under 7 får mig att må skit, vilket gör att jag måste i säng förbaskat tidigt när jag har en spädis.

Svar på tråden Hur många timmar sover du per dygn?