• Äldre 6 Feb 21:05
    8537 visningar
    66 svar
    66
    8537

    FEEDBACK personligbrev(till lokalvårdare)

    Jag tycker att brevet är för långt och lite svamlande....
    Du kan ta bort betygen men du kan gärna skriva att du är ambitiös och hade goda betyg. 


    Att hjälpa människor med städning är något jag alltid har trivts med. Min mamma har varit sjuk under en lång tid och jag har därför hjälpt mycket med städningen hemma. Detta har varit en god erfarenhet i mitt liv som har utvecklat mina egenskaper som noggrannhet, positiv inställning och speciellt ansvarstagande.  Jag får en sådan tillfredställande tillfredställelse när jag ser skillnaden på ett välstädat hem jämfört med ett och inte så välstädat. Jag lärde mig verkligen att uppskatta ett väl genomfört arbete och noggrannheten som jag lärde sig med tid och erfarenhet.


    Anledningen till att jag söker tjänsten hos er på YYY är för att jag har läst mycket om hur mycket passion ni har för ert yrke, hur ni behandlar er personal och den kvalité ert arbete har håller. Detta har inspirerat mig till att söka hos er och det är något jag skulle vilja arbete med under en längre tid. Jag vill inte bara vara en ”lokalvårdare”, jag vill bli den bästa lokalvårdaren jag kan vara möjligt genom att utveckla min kunskap, erfarenhet och arbetsmoral och jag är säker på att ni YYY är den rätta företaget jag vill jobba för för detta. Ni erbjuder de möjligheter som skulle kunna få mig att växa som på många olika sätt (Detta är klart något som skiljer er från andra städföretag som jag har läst om, att ni erbjuder er personal möjligheten att få lära sig kunskapsmässigt och reflektera en gång i månaden vad man kan göra bättre, både för kunden men också en själv.) och Det detta är något jag gärna vill vara en del av.


    Annat om mig? Jag gick ut gymnasiet GGG och har alltid varit en ambitiös kille både i skolan.  Jag är väldigt seriös och engagerad i allt jag ger mig in på. Jag gör aldrig något halvdant utan presterar mitt allra bästa vad det än gäller. Jag tycker väldigt mycket om att jobba och gör det så fort jag får chansen, skulle det behövas ringas in folk med kort varsel är jag ofta tillgänglig!

    Annat om mig? Jag är en engagerad och ambitiös kille som gick ut gymnasiet med goda betyg. Jag tar stolthet i att aldrig göra något halvdant, jag är även flexibel och har inget emot att ställa upp på kort varsel. 


    Vill ni veta mer om mig kan vi med fördel ta det vid en eventuell intervju. Tack så mycket för att ni tog er tid att läsa min ansökan, jag hoppas att den gjorde er intresserade. höra från er inom kort!


    Med vänliga hälsningar


     
  • Äldre 6 Feb 21:15
    #45

    Du lägger väl med en CV också? 
    JAg tycker arbetserfarenhet ska stå där.

    Du söker ett jobb som du inte behöver så mycket kvalifikationer till så det som är viktigst att få fram är dina personlighetsdrag som är positiva för jobbet. 

    Lycka till! 

  • Äldre 6 Feb 21:28
    #51

    Tänk på att inte göra det personliga brevet för långt... Får de många söknader kan det hända att de inte orkar läsa om det är för långdraget.
    En annan egenskap som är positiv i de flesta jobb är ett gott humör!

    Du kan även ringa själv till företaget ett par dagar efter att de mottagit söknaden! För att höra om det läst den och om de eventuellt är öppna för att ta in dig på intervju. 

  • Äldre 6 Feb 21:37
    #57
    Iwashere skrev 2013-02-06 21:32:59 följande:
    Låter jättebra. Tack så mycket Margaux, uppskattar det verkligen. Ska ringa efter ett par dagar också. Tror du att det är möjligt att jag kan få ett jobb som lokalvårdare här i sthlm inom två månader?

    Och tack allihopa, ni fattar inte hur tacksam jag är för er feedback.
    Jag har ingen som helst aning..... Jag jobbar själv som chef och anställer ju folk någon gång ibland. Men jag är inte i samma branch eller ens i Sverige. I Norge skulle jag gissa att du får jobb omedelbart! Våra lokalvårdare är verkligen inte något att hänga i granen. Städar dåligt och kastar ut en från rummet med en brummande dammsugare........
Svar på tråden FEEDBACK personligbrev(till lokalvårdare)