• EwMa

    Gravid i Göteborg 2013

    Eftersom vi blev fler och fler tog jag mig friheten att starta en ny tråd från våran gamla.
    www.familjeliv.se/Forum-2-293/m67435211.html

    Här samlas vi och pratar om våra upplevelser och tankar kring våra graviditeter. Ny som gammal är välkommen. Ingen fråga eller diskussion är för dum.

    Har även lagt till våran BF lista, Vi kan ju fylla på den allt eftersom.

    www.familjeliv.se/Forum-11-263/m68898959.html

    Vi har en spännande resa framför oss!   
            
     

  • Svar på tråden Gravid i Göteborg 2013
  • NinaJ

    Jag hänger också på :) och för att fortsätta diskussionen innan så bor jag i Mölndal, nära sjukhuset :) ska på Tul imorgon för att se att den lilla tvillingen växer ordentligt, var det ngn som skulle på RUL imorgon och isåfall vart? Är på östra kl 10:15 :)

  • Pyl

    Ja! Mina mage har tagit sån fart på den senaste tiden att jag nästan kan se den växa, men sen fick jag lite nojiga tankar om varför jag inte känt bebisen sparka än. Tänk om den skulle vara död vid ul.... Var väl inte alltför orolig, men ändå så skönt att få se att allt är bra :)

  • WeeBee

    Jag ska på RUL imon...men inte förrän kl 14.15. Antar att du inte är kvar då...

    Angående fosterrörelser å sparkar så har jag inte kännt någonting tydligt heller å jag går in i vecka 20 imon.

    Däremot märkte jag nått läskigt nu på kvällen...mina magmuskler har börjat dela sig. Mycket märkligt att kunna trycka ner fingrarna mellan magmusklerna samtidigt som jag spänner magen. Men men...jag visste ju ATT det skulle ske...bara inte när å hur det skulle kännas.

  • NinaJ

    Nä, det hoppas jag verkligen inte att jag är, då har nog något skitit sig ;) men vad läskigt! Fattar ju också att det kommer hända, men skrämmande ändå :)

  • EwMa

    Jag var med nojjig innan vi gjorde ultraljudet. Men nu är jag hur nöjd som helst med att vara gravid. Det rör sig nästan hela tiden. Mest när man tar det lugnt, innan man ska sova mest men även nu på morgonen sprattlar det till. Bara lite jobbigt med jobbet. Man orlar mindrenoch mindre. Plus den jobbiga molvärken. Men allt är värt det i slutändan. Idag går vi in i v22..och imorgon blir det mässan! Torslandabo här.

Svar på tråden Gravid i Göteborg 2013