• Tigrin­na
    Äldre 6 Mar 09:17
    165991 visningar
    1248 svar
    1248
    165991

    BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?

    Hejsan!
    Efter flera år har vi bestämt oss för att försöka få ett syskon till sonen. Och har inställningen att det får bära eller brista Blir det syskon blir vi glada, går det inte så går det bra ändå... ja ni fattar. Men såklart en stor önskan om att det ska bli något. Tog äl-test och fick starkt utslag 26 febr, hade sex på kvällen och kände äl dagen efter. Nu, en vecka senare är jag;

    * enormt trött, skulle kunna lägga mig ner på golvet på jobbet och bara soooooova :)
    * det drar och spänner emellanåt i tjejmagen
    * lite smått ilningar i brösten då och då samt
    * mår lite illa och är yr ibland

    tja, kanske är det önsketänkande men på något sätt känns det som att det blir något *hoppas* *hoppas*
    BIM 17/3, hade varit kul att följas åt om det finns fler i 40+ kategorin som befinner sig där i krokarna??

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-08-21 15:12
    BF-lista

    Tigrinna 42 år, 2a barnet BF 140205
    kossann 41 år, 4e barnet BF 140404

  • Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?
  • Äldre 6 Mar 09:56
    #1

    Hejsan! Låter spännande! Ja, det vore lite kul att följas åt och se åt vilket håll det går. Själv har jag BIM 21/3 och ÄL under denna veckan (tror jag, min senaste mens varade bara i ca 1,5 dag men föregicks av massa spottings och andra konstiga symptom, så jag gissar mig fram lite...) Jag tycker det är svårt att veta vad som är vad i den här symptomdjungeln, mår jag illa och har ömma bröst för att jag har ÄL, PMS eller kan det vara grav.symptomObestämd? Hoppas dina symptom kommer av en liten i magen Glad.

  • Tigrin­na
    Äldre 6 Mar 10:01
    #2

    Hallå Minis!
    Testar du inte med äl-test? Jag testade några dagar tills jag fick fullt utslag, hade sex samma kväll och dagen efter kände jag äl. Pyttelite molvärk vid äl men massor med gaser i magen Obestämd

  • Äldre 6 Mar 18:23
    #3

    Nej, för tillfället har jag lagt ner det, kände mig bara stressad och pressad. Men nu när allt är så konstigt kanske jag får köra med det igen, det är ju ett bra sätt att få koll.

  • Äldre 7 Mar 08:14
    #4

    Hej! Jag har BIM nu på söndag (10/3) och hela den här veckan har det känts som det varit "aktivitet" i tjejmagen och så är jag mycket mer slö & lat av mig än vad jag brukar vara. Har dessutom fått ett gäng finnar i ansiktet - vilket jag aldrig annars brukar ha - och drömmer både mycket och konstiga drömmar om nätterna. Vet inte helt om de två sistnämnda sakerna är solklara symptom, men det är vad som dykt upp sedan i måndags iaf.

  • Tigrin­na
    Äldre 7 Mar 19:02
    #5

    Hallå Blingbling! Åh vad spännande, snart är det söndag Har du inte kännt något i brösten? mina spänner och känns som sprängfyllda meloner, haha!

  • Äldre 8 Mar 01:49
    #6

    Nja...har inte haft så mkt känningar i brösten...men det kan ila till i dem någon gång emellanåt, sedan känns de varmare på något märkligt sätt. Ok, de kanske blivit liiiiite mer fylliga också. Orolig mage är i varje fall något som jag också märkt av och dessutom svullnar den upp en del lite nu och då...är det något som du också känner igen? Jodå...snart söndag morgon och då är jag redo med en testkasett i högsta hugg!

  • Äldre 8 Mar 01:55
    #7

    Jo! Glömde ju att nu i em sov jag någon timme innan jag skulle iväg och kolla en teaterföreställning och när jag rest mig så kan jag säga att både yrsel och lite illamående gjorde mig uppmärksam på sin existens...då stärktes mina aningar om hur läget kan vara ganska rejält faktiskt, men tidigast på söndag får man veta... Förra gången jag var gravid testade jag på BIM -1 och har faktiskt aldrig sett ett mer negativt test...så säkert är aldrig ett negativt test förrän tant röd kommer på besök...

  • Tigrin­na
    Äldre 8 Mar 18:21
    #8

    Nix, orolig mage är inget jag uppmärksammat! Däremot humörsvängningar och lätt till gråt. Både inatt och idag på förmiddagen hade jag stickningar i livmodern men nu på em och kväll känner jag nada! Till på köpet känns inte brösten lika spända längre så nu börjar hoppet falla.... hm...

  • Äldre 8 Mar 18:46
    #9

    Nänä...håll uppe hoppet nu! Det går upp och ner med symptomen, ibland känns det mer och ibland känns det mindre! Det av symptomen som märks mest för mig är molvärken...känns som en blandning av träningsvärk också (fast jag gjort noll sit-ups). Annars är väl läget oförändrat här på min front.

  • Tigrin­na
    Äldre 8 Mar 20:35
    #10

    Yepp, jag vet, symtomen kommer och går! Just nu är spänningarna i brösten och tröttheten tillbaka Är på äl +9 idag, vill testa nuuuuu!

Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?