• Anonym (åk)
    Äldre 27 Mar 07:53
    26415 visningar
    52 svar
    52
    26415

    Att göra sig fri från en psykopat

    Jag har psykopati i min släkt och i min familj är det två stycken nu levande som är psykopater. Det finns ingen annan som förstår hur det är att vara drabbad av en psykopat, det är fruktansvärt.

    Alla lögner som sprids om en och som folk bara köper rakt av, det spelar ingen som helst roll vilka sjuka saker det sägs om andra så tror folk på de här psykopaterna.

    De här har förstört livet för så många och nu är det min tur. Jag har varit i kontakt med polis men det hjälper ju inget, för vad ska polisen göra?
    Men att det är så här lätt att förstöra andra människors liv är skrämmande. Folk blir tom av med sin anställning, de blir av med sina barn, de mister allt i sitt liv på grund av psykopatens lögner och som läggs fram så trovärdigt.
    Folk förstår inte hur farliga psykopater är.

    Jag skulle kunna skriva en hel bok om det här, men jag lovar, har man haft oturen att hamna i en psykopats grepp så får man sitt liv förstört.
    Och man kommer inte undan heller, de fortsätter jaga en med alla medel och förstör ens liv.

    Jag kanske inte är värst drabbad av de här två som jag har i min familj men det är ändå tillräckligt för att de förstör mitt liv.
    Det finns ingen hjälp att få nånstans, det är så sjukt.
    Tänk att helt plötsligt och från ingenstans vara utfrusen på tex ett jobb, ett jobb man haft i flera år.

    Eller att man har barn på en förskola och inget konstigt har hänt där tills en dag så haglar anmälningarna mot dig och hela personalen vänder dig ryggen.
    Eller att du har ett intresse i tex en båtförening och där har du varit ordförande i flera år, plötsligt en dag har alla i föreningen vänt dig ryggen och du fattar ingenting för ingen vill ens svara på varför du plötsligt är hatad, flera år senare får du förklaringen, du hade blivit svartmålad på det allra fulaste vis och den som svartmålade dig blev trodd.

    Det sjuka med de här psykopaterna är också att de har en otrolig förmåga att få med sig andra människor på sin sida. De blir trodda på vad än de påstår om andra, det är helt sjukt.

    De kan till och med lyckas med att gå emellan gamla äktenskap genom sina helt sjuka lögner. Det är så sjuka lögner att ingen tror annat än att det där sjuka är sant för ingen tror att nån är så sjuk att den sprider såna här lögner om andra.
    Det är på det viset psykopater är så farliga.
    Själv orkar jag inte mera nu och de slutar aldrig. Det går inte att komma undan.

Svar på tråden Att göra sig fri från en psykopat