• traveler

    Köpa sex?

    Hej,

    Du gör givetvis som du vill men jag tror inte du mår bättre av att gå till en prostituerad. Jag skulle lägga ner mer tid på dejtandet istället (vilket jag antar att du gör). Du behöver inte berätta för någon att du är oskuld. Om du gillar henne och hon gillar dig så kommer det så småningom leda till fint sex. Lycka till!   

  • traveler
    100kgpappa skrev 2013-05-13 00:41:36 följande:
    Sen kan du ju fundera på följande 2 scenarion

    1. Allt sexköp anses olagligt, dock inte mer än att det är böter/30 dar i fängelse för det. Lågt prioriterat av rättsväsendet alltså, låg avskräckningseffekt och dessutom kan polisen inte använda verktyg som avlyssning iom att straffvärdet är så lågt. Ungefär som i Sverige idag

    2. Sexköp är inte olagligt OM säljaren gör det frivilligt. Det är köparens ansvar att ta reda på hur det ligger till, dvs det går inte att komma efteråt med "jag trodde". Om man betalar för sex av någon som inte gör det frivilligt, dvs under tvång, då räknas det som grov våldtäkt, och straffskala därefter.

    Vilket tror du ger mest effekt för att förhindrapå trafficking och människohandel?

    Men du? Stämmer verkligen det? Definitionen på att köpa sex är väl att man betalar och den prostituerade utför en sexuell tjänst. Det är väl olagligt av köparen? Tvingar man någon så är det ju inte sexköp då är det ju våldtäkt som du säger och det är ju helt skilda världar.
Svar på tråden Köpa sex?