• Anonym (Föräl­der)
    Äldre 21 Mar 13:06
    56511 visningar
    281 svar
    281
    56511

    Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!

    Häromdagen berättade min dotter att hon vill skaffa en piercing i tungan. Jag blev naturligtvis förbannad och vi hade ett ordentligt bråk. Hon säger att hon struntar i vad ja säger och kommer skaffa en ändå! Jag hotade med "rumsarrest", men vet inte om det hjälper..

    Vad ska jag göra? Hur ska jag få henne på andra tankar? Bör jag vara orolig för vilka hon umgås med nu och andra saker? Hjälp!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-03-22 17:12
    Håller verkligen inte med om vad många här skriver. I alla fall så har jag gett dottern rumsarrest över helgen, eftersom jag är orolig. Vi pratade om detta och jag är orolig att hon kommer försöka göra det tillsammans med sina kompisar i helgen annars.

  • Svar på tråden Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!
  • Anonym
    Äldre 21 Mar 19:10
    Tom Araya skrev 2013-03-21 18:18:27 följande:
    Mina erfarenheter av att få oralsex av tungpiercade tjejer är inte goda. Jag tycker det skaver.
    Raven90 skrev 2013-03-21 19:00:07 följande:
    Jag har haft tungpiercing i 7 år och det är första gången jag hört att det kallas kuksugarpiercing :P
    Jag har flera piercingar och just tungan var den som läkte snabbast och utan några som helst problem. (Jag har haft två i tungan men tog ut den ena då den var sne)  vart 15 år gammal när jag piercade tungan och hade inte en tanke på att suga kuk då :)   Nu brukar jag få ta ut piercingen vid oralsex då min kille ibland tycker att den skaver

    +1 

    Alla har ju inte testat samlevnad, utanför internet Skrattande
  • Äldre 21 Mar 19:10
    Tom Araya skrev 2013-03-21 18:18:27 följande:
    Mina erfarenheter av att få oralsex av tungpiercade tjejer är inte goda. Jag tycker det skaver.
    Har hört samma innan. Jag tycker den är mer i vägen än den gör nytta i just det läget faktiskt.
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • Äldre 21 Mar 19:15

    Jo gällande piercingar och hål överlag, vill man ha något och är yngre så man inte får enligt lag, så kan man vänta. Jag väntade, fick inte göra hål i näsa eller navel för min mamma, jag väntade, sen gjorde jag hål i näsan, det har jag ännu, växer inte igen. Samma med tungan och bröstet, det växer inte igen. Tog i naveln själv i smyg dock som tonåring, men fick infektion och fick till slut ta ut den. Gjorde det en gång till, men fastnade med den i byxans hake och slet ut den när jag var full, vaknade dagen efter i en blodig säng med trasig navel, så den ser ut som en vagina idag, alltså som blygdläppar på överdelen av naveln :-/

    Nå summan vill man ha något så fixar man det så fort man blir myndig och då kommer nog allt på samma gång för man längtat så länge misstänker jag. Min mamma sa när jag var 22 att det snart kommer skramla om mig när jag går Det gör det inte dock.


    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • Anonym (pierc­ad)
    Äldre 21 Mar 19:24
    Sadie skrev 2013-03-21 18:16:48 följande:
    Ok, nu måste jag väl skämmas lite för mina fördomar. Men alla har fördomar, lika bra att stå för dem.

    Jag håller med ts. Piercingar över huvud taget ser sjukt trashigt och billigt ut. Mitt första intryck av någon som har piercingar i ansiktet är att de är lågutbildade alternativt är inne i nån sorts tonårsfas. De människor jag lär känna som har det, kan jag alltid ändra åsikt om men att det SER trashigt ut håller jag fast vid. Jag skulle bli lika arg som ts om min dotter kom hem och ville ha en.

    Däremot associerar jag inte piercing till sex, människor som utnyttjar och förnedrar mot den andra partens vilja finns lika mycket i kostymvärlden, de allra flesta människor har en sexualitet och den finns där oavsett hur man ser ut i ansiktet.
    Jag är varken trashig  eller lågutbildad, men jag är piercad lite överallt bla näsan, tungan, båda bröstvårtorna, naveln och " down there " . Har även ett par tatueringar. 

     
  • Anonym (tänk två gånger­)
    Äldre 21 Mar 19:32

    Helt allvarligt, som någon tidigare i tråden sa så kommer inte din dotter att anförtro sig till dig i fortsättningen. "kuksugarpiercing" innebär inte att hon gör det för att hon ska suga någons kuk, utan kanske för att hon tycker det är snyggt och extremt populärt i den åldern.
    Tycker du borde sätta dig ner tillsammans med henne och gå igenom för och nackdelar med en piercing i tungan, rent ut sagt borde du vara GLAD att det är i tungan då den knappt syns och vill hon sen ta bort den så är det ingen som kommer lägga märke till ärret. Kunde varit mycket värre tex något i ansiktet. Tycker du borde möta henne halvvägs som sagt, prata om nack-för delarna och följ med henne så att hon inte går till ngt trashigt ställe till någon hobby piercare som kapar tungan på henne.  Som sagt hon kunde ha kommit hem emd en tatuering eller något liknande som kommer sitta på henne för resten av livet!!

  • Äldre 21 Mar 20:08

    Hahaha jag har en kuksugarpiersingFlört


    Manyok
  • Äldre 21 Mar 20:11


    Manyok
  • Äldre 21 Mar 20:14

    Vadå "kuksugarpiercing"??!
    Uttryckte du dig så inför henne? Tro på fan att hon blir förbannad då.

    Jag har haft tre hål i tungan - samtidigt och inte hade det något med kuksugeri att göra, jag tyckte det va coolt och snygg men det hade INGET med sex att göra!

    Du behöver inte oroa dig för vilka hon umgås med baserat på detta. "Alla" har tatueringar och piercingar nu för tiden.

  • Äldre 21 Mar 20:16
    Anonym skrev 2013-03-21 16:58:38 följande:
    Inte då.

    Min tandläkare har aldrig något att anmärka på och jag har haft min i över 10 år. Och talet blir lite slöddrigt först när tungan är svullen, men inte när den läkt. Om dina kompisar sluddrar så är det något annat som är problemet.
    då har du haft tur vad gäller tänderna (sen så håller kidsen kanske mer på och "leker med piercingen" än vad du gör för att skylta?) och vad gäller talet har DU fel... mycket av talet sitter i tungan och ärligt talat så är jag inte så säker på att de jag känt som haft piercingen varit så medvetna om det själva..

    jag talar för övrigt om riskerna och inte om allmänt gällande. 

    men i det stora hela skiter jag ju uppenbarligen i det eftersom jag självt varit piercad och är tatuerad. jag skulle ändå inte tillåta att mitt barn gjorde en sån piercing. vad dom sen väljer att ta för risker som vuxna får stå för dom.    
  • Anonym
    Äldre 21 Mar 20:19

    "Kuksugarpiercing", moget.

Svar på tråden Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!