• Anonym
    Äldre 6 Apr 11:28
    95757 visningar
    77 svar
    77
    95757

    Ni som lever i en relation utan sex/närhet hur orkar ni???

    Usch det tar emot o skriva det här men måste o hoppas man kan se om det e flera som har det som mig,se om man kan få nå kloka råd och vad du skulle gjort.

    Jag & min pojkvän/sambo har varit tesammans i 3år. I början av vårt förhållande hade vi jätte mkt sex och närhet med varandra,allt va på topp o så höll det på i 2år typ. Nu det senaste året har han knappt velat haft sex elr närhet över huvud taget. Han skyller på alla sura miner o bråk o tjaffs som varit senaste tiden att det gjort att hans lust försvunnit. Ok tänkte jag så kan det vara men lusten kommer väl tebax tänkte jag o tänkte inte mer på det,då vi hade en svacka i vårt förhållande där ett tag,min lust däremot har ALLTID funnitd där oavsett sura miner elr inte.

    Nu har det gått mer än ett år och inget har hänt,han vll aldrig ha sex,aldrig kyssas elr hångla elr ha närhet över huvud taget. Man kan få en hej då puss om han ska iväg nånstans och ibland en gonatt puss men ABSOLUT INGE MER. Försöker jag ta isitivet till sex då stöter han bort mig direkt o blir sur o säger direkt att det inte blir nå,försöker jag kyssa han vänder han bort ansiktet o knuffar bort mig,säger jag nå gulligt te han får jag nästan aldrig höra nå tebax,han e riktigt dålig på o visa att han tkr om mig. Jag kräver inte att få höra nåt jämt men kanske få höra att han älskar mig nån gång i månaden elr få nån komplimang när man gör sig fin elr nåt,men nej. Så har det pågått i över ett år och det va 4 månader sen vi hade sex och dom senaste gångerna vi haft sex hare mest varit på mitt insiativ och det har känts som han gått med påre för o få de överstökat typ,in ut sprut,klart.

    Har flera gånger hänt att jag blivit förbannad,lessen,frustrerad över att han aldrig vill och vi har bårkat om det vilket kanske det sämsta man kan göra???:/ men iaf då säger han att han är ihop med mig och bor med mig för han älskar mig annars hade han gjort slut. Och att hans lust e borta pga av alla bråk som va förut och att han inte verkar veta vad han ska gö åt för o få tebax sin lust.

    Jag känner mig ofta riktigt lessen deppig och förbannad i mellanåt över att han aldrig vill ah sex elr närhet med mig. Har flera gånger tänk att jag ska lämna honom o gå vidare och hitta någon som verkligen visar att han älskar mig,en som tkr om sex. Ja menar jag kan inte leva i en relation där man är ihop med en som aldrig vill,aldrig vll ha närhet o bara stöter bort mig. Jag mår fruktansvärt dåligt av det.

    För lite mer än en månad sen var jag iväg o kolla på en lägenhet,hade då nästan bestämt mig för att göra slut o gå vidare då ja känner att ja inte orkar med det här för det tar så mkt på mig,fruktansvärt jobbigt o leva med en som bara stöter bort en o aldrig vill ha sex. Men samtidigt älskar jag honom och går hela tiden på o hoppas att det ska vända o bli bra igen som det va förut.

    Så äre ok o lämna någon som aldrig vill ha sex med en och bara stöter bort en?

    Han säger att han älskar mig och bor med mig för han älskar mig men hur fan ska man tolka det!?? när han varken visar det elr vill ah sex.

    Flera som lever i en relation där sexet inte funkar?? hur mår ni och vad har ni försökt gjort för att det ska funka?

    Usch detta är fruktansvärt jobbigt i mellan åt:/                   

  • Svar på tråden Ni som lever i en relation utan sex/närhet hur orkar ni???
  • Anonym
    Äldre 6 Apr 11:35
    #1

    allt handlar väl inte om sex? ni kan väl göra en massa annat så ni saknar sexet lite också.. behövs inte göra varje dag heller.... livet går inte ut på att ha sex

  • Anonym
    Äldre 6 Apr 11:37
    #2

    kan också vara för att ni har haft för mkt närhet på de 2 åren .. ge varann lite space och gör som sagt annat tillsammans...

  • missan­75
    Äldre 6 Apr 11:38
    #3
    +1

    Så för att man vill ha ett aktivt sexliv med sin partner så innebär det att man tycker att livet går ut på att ha sex? Är det vad du menar?

  • Anonym
    Äldre 6 Apr 11:46
    #4

    Menar att livet inte går ut på att ha sex hela tiden.. går ju inte att tvinga honom att ha sex heller om han inte vill:S ska man lämna sitt livs kärlek för att han inte vill ha sex en period? vrf ge upp så lätt ..? give it some time snälla... hur kåt kan man få vara seriöst.. man behöver inte vara som plåster på killen hela jävla tiden heller.. klart att han inte vill ha nå närhet längre .. :S liiite space behöver alla..

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 6 Apr 11:47
    #5

    Nej ett förhållande går ju självklart inte ut på bara sex o närhet men lite av den biten måste man ju ha med tkr jag:/? jag är inte på han hela tiden heller..kan va nån dag i veckan tex lördag morgon då man vaknar upp tesammans elr nåt o då får man dissen direkt..  Har provat alla möjliga tider och tillfällen men får dissen direkt,har provat o överaskat han me de ena o det andra men funkar ej:/

    Jo det e klart man kan göra lite annat än bara sex,men han vill ju aldrig göra något:( Ja skulle  vlja åka iväg på nån liten semester elr åka bort nå helg och bara umgås o ha roligt men det verkar inte han vilja,han skyller på att han inte har tid,han lägger ner all sin tid på sin bil känns det som just nu. Och han umgås hellre med sina vänner än med mig. Har flera gånger frågat han om vi inte kan hitta på något nån helg osv men får ofta nej och att han ska göra nå annat..så det är inte bara sexet som stör mig,känns som han inte vill vara med mig över huvud taget och stöter bort mig på det mesta. Och jag fattar inte varför jag stannar..jo för jag verkligen älskar honom och hoppas det ska bli bra nån gång:(

    och att vara ihop med någon som aldrig vill ha sex elr närhet över huvud taget och knappt visar att den tkr om en:/ det känns kan jag säga:( 

  • Anonym
    Äldre 6 Apr 11:51
    #6

    Gör ingenting låt han komma till dej .. ! han kanske är deprimerad över något? och om han inte kommer tbx till dej av sig själv så kan du väl flytta i så fall .. Ge inte upp på någon du älskar.

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 6 Apr 11:55
    #7

    Okej mjo;( Ska försöka låta han vara lite o låta han komma till mig som du säger,men ändå så sjukt jobbigt o gå runt o va så jälva sugen på sex gahh känner mig dum i huvet:( men blir ju så när man först haft jätte bra sexliv o allt varit på topp o sen pang bom inge sexliv alls. Nej att dumpa han abra för att vi inte har nå bra sexliv just nu kanske va lite dumt av mig men ändå det e ju även andra grejer som inte funkar så bra just nu heller... Nej jag får ta mig i kragen o försöka tänka positivt:(

  • Äldre 6 Apr 12:44
    #8
    Anonym skrev 2013-04-06 11:35:59 följande:
    allt handlar väl inte om sex? ni kan väl göra en massa annat så ni saknar sexet lite också.. behövs inte göra varje dag heller.... livet går inte ut på att ha sex
    Men tänk vad mycket roligare och trevligare livet blir när man har sex.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Kjellg­ren
    Äldre 6 Apr 15:58
    #9
    +1

    Ni har varit tillsammans i tre år och har det redan kämpigt. Jag är verkligen ingen som ropar "dumpa!" i tid och otid men ärligt, är det så mycket att kämpa för det här?

    Att ni inte har sex, ok, det är tufft men kan bero på olika saker. Men han vill ju inte ha närhet och ger inte komplimanger - han verkar inte vara tidernas höjdarpojkvän om jag ska vara ärlig.

    Hade ni haft 10 år tillsammans och flera barn hade jag sagt att ni ska försöka reparera förhållandet och tex testa familjerådgivning. Men nu? Ärligt talat; dumpa. Du har härdat ut nog länge nu.

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 6 Apr 19:59
    #10

    Jo det har varit super bra i ett år och skit till o från i 2år...att han inte vill ha sex elr närhet är väldigt jobbigt då jag tkr om närhet o sex,är inte pang på som ett plåster heller men man tkr ju att sex två dar i veckan iaf och lite mys nån gång i veckan e väl inte för mkt begärt...Får se hur allt blir fram över:/ just nu hoppas jag att det ska bli en vändning och att det ska bli bra fast så har jag sagt till mig själv i två år nu haha:(

Svar på tråden Ni som lever i en relation utan sex/närhet hur orkar ni???