Inlägg från: Anonym (samma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (samma)

    Vad gör man när ens man är deprimerad men vägrar göra något åt det?

    Oj, det kunde vara jag som skrivit det här, min sambo är precis likadan... Det är så frusterande! Speciellt som jag har börjat få dåligt samvete när jag är med kompisar ibland. Då säger han saker som att "det är så trist att du alltid är borta, aldrig kan man umgås, det märks ju att du hellre är med dem än mig" men om jag då stannar hemma med honom så sitter han och spelar dataspel hela kvällen typ och pratar inte ens med mig.

    När jag föreslår att han ska hitta på ngt med vänner så har han ingen lust och han har knappt några vänner heller. Ibland tar jag med mig honom när jag och mina vänner ska umgås men då suckar han typ hela dagen före och tycker att det känns jobbigt att vi ska umgås med dem.

    Han är också likadan att ibland vill han kramas/ha sex helt plötsligt och då är ju jag oftast inte på humör och då blir han ännu mer deprimerad och känner sig avvisad och allt blir värre.

  • Anonym (samma)

    Ja det är urjobbigt! Den där kvällen där jag ändrade mig och stannade hemma trots planer med vänner så satt han hela kvällen framför datorn för att få avkoppling och jag gick och lade mig vid 1-tiden på natten. Då blev han mer irriterad för att jag var tråkig och inte ville vara uppe och umgås med honom, men jag skulle ju till jobbet dagen efter.. :-/

Svar på tråden Vad gör man när ens man är deprimerad men vägrar göra något åt det?