Inlägg från: Minnis85 |Visa alla inlägg
  • Minnis85

    Första barnet - BF januari 2014

    Hej alla! Jag passar också på att hoppa in här eftersom jag idag har fått mitt efterlängtade plus! 2014-01-05 borde det vara beräknat :) Det är första barnet och var på första försöket så vi är glada, spända, nervösa, lyckliga och skrämda Glad Redan har en del symptom kickat in - trött, humörsvängingar, kissnödig och hungrig.. och det är bara vecka 4! Hur kommer det vara om ett par veckor...? Men spännande!

  • Minnis85

    Det känns som att jag har mensvärk nästan hela tiden, lite krampaktigt i nedre delen av magen.. Jag rinde vårdguiden som sa att det var helt normalt men klart att man blir nojig.. När är det dags att skriva in sig på MVC?

  • Minnis85

    Har ni många BM att välja på där ni bor eller hur väljer ni?

    Och ja - är väl lika bra att skriva in sig redan. Jag måste bara bestämma mig för vilken! Glad

  • Minnis85

    FruGul - Jag är också i 5e och har exakt samma sympton (även om det inte hjälper varken dig eller mig).. Jag är förvånad över att det är såhär så tidigt men ja ja, det är ju väl värt det i slutändan.. Glad

    annadenise - Klart att du är rädd och nervös! Det är vi med! Och med rätta! Jag tror absolut att det är ett sundhetstecken :) Vi hade pratat om det länge och det tog på första försöket men ändå så blev vi chockade.. Glada givetvis men ändå i chocktillstånd.. Skönt att vi har 8 månader till att mentalt förbereda oss...Drömmer 

    En annan sak - hur gör ni med träning? Löpning, body pump, styrketräning? Vad tror ni är ok/ej ok? Det verkar vara lite skilda åsikter kring detta även om alla är överrens om att det är bra att vara i god form..  

  • Minnis85

    FruGul: Jag har heller inte börjat må illa än, inbillar mig att jag kommer slippa eftersom det inte har kommit än men är rädd att det bara är för tidigt ännu.. Var bröllopet i juni -12 eller ska ni ha det -13? Grattis oavsett! Glad Vi gifte oss i december och det var fantastiskt!

    Näst-nästa onsdag (15/5) så har jag tid hos BM då är jag i vecka 6+3 och de ville att man skulle komma ganska tidigt på hälsoundersökning. Eftersom det är första barnet så har jag ingen aning om det är tidigt eller normalt men jag gör som jag blir tillsagd :)

    Blixtlås86: Du får gärna tipsa om boken om det verkar bra sen :)  

    annadenise - promenader och vattengympa låter toppen! Jag är heller inget träningsfreak men man vill ju vara stark längre fram så att man orkar och mår bra även i vinter.... :)  

Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014