• Sante

    Första barnet - BF januari 2014

    Hej. jag har bf 3/1 Jag är också helt galet trött! Men det kan ju bero på aty jag måste upp och kissa ca tre gånger varje natt. Sen har jag svårt att somna om. :)

  • Sante
    Minnis85 skrev 2013-04-28 20:58:32 följande:
    Hej alla! Jag passar också på att hoppa in här eftersom jag idag har fått mitt efterlängtade plus! 2014-01-05 borde det vara beräknat :) Det är första barnet och var på första försöket så vi är glada, spända, nervösa, lyckliga och skrämda  Redan har en del symptom kickat in - trött, humörsvängingar, kissnödig och hungrig.. och det är bara vecka 4! Hur kommer det vara om ett par veckor...? Men spännande!

    Samma här. Tröttheten är ändå de jobbigaste. Och känslig är jag :) började gråta för världens fjantigaste grej förit! Haha men är väl så de ska vara. :) Någon här inne som bor i gbg?
  • Sante

    Ah kan de vara därflr mitt hår oxå är fett hela tin! Duschar på kvällen och på förmiddagen är de fett igen!

  • Sante

    Grattis, mariafii och bubbas! :) Mariafii var i gbg? Jag bor också här och vi väntar vårt första :) Jag bor i torslanda

  • Sante
    Snövit86 skrev 2013-05-08 21:14:37 följande:
    Jag känner mig väldigt illamående på eftermiddagen och kvällen. Nån mer??? I början hjälper det att äta lite men nu hjälper inget. Nu ikväll har jag mått jätteilla. Inget hjälper. Jag vet att morgonillamående inte bara kommer på morgonen, men det känns väldigt lustigt att jag verkar ha helt tvärtom :/ (kvällsillamående?) Antar att jag inte ska klaga, mår överlag ganska bra än sålänge :) 

    Samma här! Idag var vi hos bm för inskrivning och hälso samtal, så nu fattar man att de är på riktigt.! :) skall tillbaka 7/6 och då får vi göra ul om vi vill! :D
  • Sante
    Janna skrev 2013-06-07 13:43:06 följande:
    Jag hoppar också in här! Bor i Göteborg, plussade för två veckor sedan och har varit på inskrivningssamtal denna veckan. Verkar som att jag är i vecka åtta. Har fått tid för att träffa läkaren om några veckor för ultraljud. Vet någon om det är vaginalt ultraljud man gör då eller den andra sorten?



    Jag fick göra ul idag bara för att jag vill och de var som sagt vanligt ul och jag är i v.10+3 har min bm i torslanda så kan ju hände de gör olika i olika stadsdelar? :)
  • Sante
    debbie85 skrev 2013-06-07 21:32:56 följande:
    Åh, hur var det? Fick du med dig någon bild? 



    Japp tre bilder fick jag men h*n låg med ansiktet ut så var lite svårt att få några bra men bm lyckades buffa lite å få några okey :) känndes helt overkligt att se hjärtat och sen att h*n rörde sig så mkt :)
  • Sante
    EmmaSee skrev 2013-06-08 14:53:55 följande:
    Sante, går du hos BM i Torslanda? Gör de Ul så tidigt? Ska dit på onsdag, kan de göra sådant där? Går in i vecka 11 imorgon.



    japp jag går i torslanda och säger du aty du vill göra ett ul så får du de. Jag fick de ju iaf ;) bor du i torslanda då lr?
  • Sante
    EmmaSee skrev 2013-06-09 00:27:05 följande:
    Sante, ja jag bor i Torslanda :). Du med antar jag? Åh då ska jag fråga på onsdag. Är det den vid vårdcentralen/tandläkare du är på?



    Åh va skoj att du också bor här :) Ja precis där går jag. Mm tycker jag absolut att du ska göra :) Får man fråga i vilken del av torslanda du bor i? ;) jag bor på amhultsidan :)
  • Sante
    EmmaSee skrev 2013-06-10 09:10:10 följande:
    Sante: ja det ska bli spännande att komma dit på onsdag och se vad de säger. Var där för några veckor sedan på hälsosamtal. Jag bor mellan vårdcentralen och Torslanda torg så jag har inte lång alls till mvc. Det är skönt. Amhult, det är där kvantum ligger va? (Är nyinflyttad i Torslanda hehe. Vilken vecka är du i nu?



    Åh va kul välkomen! :)

    Okey va skönt. Mm fast de är maxi :) bor en bit ifrån bor vid havet. Är i v.10+5 så har bf 31/12 tänkte dock knipa en dag lr två haha. Själv då?
Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014