• Äldre 1 Nov 09:39
    244366 visningar
    5047 svar
    5047
    244366

    Första barnet - BF januari 2014

    Hej. Nu hoppar jag med in i denna gruppen - bättre sent än aldrig.
    Har följt den sen start men har på nåt sätt inte vågat hoppas på att allt ska gå bra förrän nu.

    Fick först BF 29 januari men blev flyttat till 3e februari. Men så kämpar jag efter kejsarsnitt så blir troligtvis en januari bebis.

    Jag är nu i vecka 27 och inne på sista månaden med jobb innan jag går hem på graviditetspenning. Angående hur lång tid det tog att få det beviljat så blev jag helt chockad att det gick så snabbt. Jag skickade in alla papper en torsdag. Onsdagen därefter så ringde jag till FK för att höra om alla papper kommit in. Döm om min förvåning när hon sa att det redan blivit beviljat!!Solig  Man är ju van annars att FK tar god tid på sig.
    Så den 5e december går jag officiellt hem men jobbar mitt sista pass i slutet av november.

    Skönt att få kunna ta det lite lugnt innan pojken kommer. Dels så har man ju nog att göra hemma och sen så har jag en lite annorlunda gravididtet då jag har en ganska kort livmodertapp så jag går på kontroller ofta. Läkarna säger att det är ju inte omöjligt att det blir nedkomst tidigare.

    Ja nu tänker jag i alla vara aktiv i denna tråden och följa er.
     

  • Äldre 20 Apr 21:22

    Jag har väl kikat i denna tråden lite till och från förra året. Var kul att ha en grupp att följa även om man höll sig i bakgrunden.

    I alla fall så blev vi efter många år gravid med bf den 3 februari i år men lillen tittade ut redan i julhelgen. Så snart är han 4 månader och vi tänker nog faktiskt börja försöka på ett syskon redan. Vem vet hur lång tid det kan ta.

    Så det kanske blir lite fart igen i tråden om vi är fler som ska försöka?

Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014