Inlägg från: MrsPenn |Visa alla inlägg
  • MrsPenn

    Polisens agerande och övervåld i Husby

    Jävla idioter. Gå man ur huse med brandfacklor för att någon blivit skjuten. MORONS!  Så fungerar det inte i Sverige. Här har vi ett antikorrupt rättsväsende som ska se till att lagen följs och att detta mord klaras upp mha bevis och upphittande av skyldige.

    Men jag förstår att det är svårt att ta in det svenska levnadssättet om man kommer från länder där rättsväsende och poliskår är genomrutten och tar mutor för att utreda minsta fall.


    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn
    Gott svart kaffe skrev 2013-05-20 13:18:56 följande:
    Tror bara att man skyller upploppet på han som blev skjuten bara för att ha en anledning till att starta upplopp.
    Av tacksamhet finns ingenting. Jag lovar att vi skattebetalare till stor del försörjer dessa upploppsmakare men som tack för det sprider de skräck och vandaliserar.

      
    Jo jag tror som du. Det är bara en förevändning för att man ska få "Fight the power". Nötter!
    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn
    ruuu skrev 2013-05-20 13:30:07 följande:
    Ja. Jag har själv flera bekanta som råkat illa ut från polisen. Riktigt fula är de. De misshandlar människor föratt de är missbrukare tex(jag känner till flera fall). Förut för att föratt höja sin statistik så tog de samma kända missbrukare som de tidigare tagit och lät dem åka in och ge drogtest pga att de vet om att de är höga jämt. Ett beteende som inte löser nån missbrukarproblematik men det ser fint ut i deras statistik. 

    När poliser gör tjänstefel så får de göra utredningarna själva och då läggs fallen ofta ner. De vittnar för varandra tex när de misshandlat någon och då går de fria efter det; de håller varandra om ryggen.
    De drar ut på utredningar och jag har hört flera fall där polisen klantat bort bevis så våldtäktsmän mm gått fria. Jag försökte söka efter artikeln på metro men när jag söker på polis så får jag så mycket träffar(främst där poliser begått tjänstefel, tex sexuella ofredningar mm) så jag hittar inte artikeln nu(skrämmande eg) men det handlar iaf om en våldtäkt där det funnits bevis i form utav sperma - som polisen skulle hämtat hos sjukhuset men det gjorde de inte så de förstördes. Hur sjukt är inte det? 

    När de sätter dit folk för narkotikamissbruk och det handlar om cannabis så tar de hela plantan, inkl jord och allting och väger och sen säger de "han hade fem kilo cannabis i lägenheten" fastän det handlar om nån liten planta och då får personen plötsligt 10 års fängelse istället för den mängden cannabis som faktiskt kan produceras utav en planta. Är det rättvist liksom? Men nää, det är ju knarkare det handlar om.. De har ju inte lika samma rättigheter som normala svenssons. Som om det vore nån lägre stående varelse det handlar om föratt man tagit droger.. 

    Här är några exempel tex på polisens agerande.. De här killarna åkte runt i en stor van och plockade upp narkomaner och alkisar och sedan åkte de ut i skogen och misshandlade dem brutalt. "Björnligan" eller liknande kallades dem. Och när de blev åtalade, tror ni de fick sparken? Svar nej. De fick jobba kvar, bara att de flyttade avdelning(vissa till samma arbetsplats).. På det så har en av snutarna fått 15 000 i skadestånd för att han blivit "kränkt" av någon dokumentär. Det säger väl en hel del om hur sjukt Sveriges polisarbete är?? Det behövs en ändring, nu med detsamma. 
    Minns för några år sedan då polisen gjorde husrannsakan hos en kille som hade en samling konstglas i hemmet. De blev beslagtagna för att de var "för dyra"(trots att de hade kvitton på dem) så polisen ansåg att det var stöldgods. Dessa skickades sedan till en firma där poliserna fick köpa svindyra konstglas till löjligt billigt pris. Bra polisarbete, eller?  
    Och för inte länge sedan så ville polisen tala med en självmordsbenägen kille. Två poliser går fram och han skriker "Om ni skjuter mina hundar så tar jag livet av mig!". Vad tror du polisen gör? Hunden gjorde utfall, och polisen skjuter hunden. Med väldigt många skott av någon anledning - med så många skott som avfyrades undrar man hur snuten tänker, kan du inte döda en hund med få skott och sikta tillräckligt bra såatt hunden avlivas direkt ska han väl inte sikta och skjuta när ägaren är några meter intill hunden!? Dessutom var hunden kopplad och = inte farlig för honom. Idioti! 
    Och ni kommer väl ihåg rånet inne i stan; polisen sköt mot rånarna och träffade ett gym istället så någon hade lika gärna kunnat dö. Men de får ju nästan aldrig något straff eller påflöljder så jag undrar om han ens fick nåt straff för det..

    Nej jag har iaf 0 tilltro till svensk polis. De kan inte använda sina vapen, inte sikta, inte får några påföljder när de klantar sig, de gör tjänstefel, är otrevliga, löser inga brott, springer runt och jagar folk som använder droger när det finns riktiga brott att lösa. De är inkompetenta. Två av mina vänner har haft husrannsakan hos sig då det funnits både illegala vapen och droger i hemmet som polisen stått och kollat på(drogerna då) utan att ens inse att det är en kabbe heroin de håller i och slängt iväg den istället. Hur dum får man bli, kan man fråga sig?
     
    MEN SLUTA UMGÅS MED FOLK SOM HAR HEROIN I SITT HEM!!!

    Varför försvarar du de här nötterna?
    Förstår du inte att det bara handlar om folk som har ett enda mål - att totalt destruera vår infrastruktur?
    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn
    Maria 434 skrev 2013-05-20 13:27:00 följande:
    Jag tycker det är ännu mer skrämmande hur det finns så lite respekt för andras egendom, polisen, räddningstjänst och det svenska samhället.
    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn
    ruuu skrev 2013-05-20 13:44:48 följande:
    Jag tycker det är skrämmande att polisen har sån makt och svenskarna har tilltro till dem trots att de inte förtjänar den respekten då de uppenbarligen är dåliga på sitt yrke. Att de öht kommer undan med tjänstefel är oerhört skrämmande. 
     
    Kasta inte sten i glashus.
    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn
    ruuu skrev 2013-05-20 13:57:09 följande:
    Tycker inte du själv det är något fel när en narkotikapolis inte känner igen heroin när de ser det? 
    Det tycker jag är ganska pinsamt.
     
    Att du ens BRYR DIG OM en sådan detalj, är det enda pinsamma i storyn.
    Errol Flynn skrev 2013-05-20 13:56:08 följande:

    Gubben som blev ihjälskjuten var bara ett svepskäl att börja bråka. Ungdomar från Rinkeby och Tensta anslöt. Detta är enbart ett invandrarproblem.
    Hade gubben med macheten huggit ihjäl någon hade polisen fått skit för det. Polisen använde förmodligen för lite våld igår.
    Självklart. Undrar om de satt och kollade på "Do the Right Thing" innan.

    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn
    Maria 434 skrev 2013-05-20 14:03:37 följande:
    Lägg fram dom då, och då menar jag riktiga bevis inte hörsägen
    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn

    Aftonbladet:
    "


    Startsidan / Nyheter 2013-05-20
    Efter upploppen i Husby: ”Här kommer nästa polismord att ske” Poliser utsätts för angrepp när de ska utföra sitt arbete

    Situationen i västra Stockholm beskrivs av flera poliser som kaotisk.


    I stort sett varje gång polisen ska ingripa samlas stora gäng som kastar sten på bilar och angriper enskilda poliser.


    – Jag är säker på att nästa polismord kommer att ske i vårt distrikt, så allvarligt är det, säger en polisman vid Västerortspolisen."


    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16806656.ab


     


    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn

    Samma Url:

    "
    Bilarnas rutor har fått förstärkas av ett laminat som ska förhindra att glaset splittras av stenar. Så kallade bröstkameror har införskaffats och ska användas för att kunna urskilja och få bildbevis på vilka enskilda som attackerar polisen.


    – Det händer att folk ringer in falska larm för att locka polisen att rycka ut till bakhåll, men vår länskommunikationscentral, LKC, har blivit bättre på att sålla bort de larmen. De vill nu att de som larmar dit ska lämna sitt nummer. Och är det ingen som svarar när LKC kontrollringer, eller om det hörs ett ungdomsgäng i bakgrunden, larmas vi oftast inte ut.


    – Det är bara att hoppas på att ingen som verkligen behöver polisens hjälp råkar illa ut på grund av uteblivet kontrollsvar.


    För polisens personal i yttre tjänst har situationen blivit ett arbetsmiljöproblem."


    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn
    LycligaLiza skrev 2013-05-20 14:07:53 följande:
    Men då undrar jag, vad gjorde alla "oskyldiga" människor där. Vad gjorde alla föräldrar med sina småbarn där? Det här pågick alltså fr kl 22 på kvällen. Och alla barn/ungdomar som tände eld, slog in rutor och kastade sten, vad gör dom ute så dax? Borde inte föräldrarna ha någon slags koll och ansvar? Neeeej då, polisens fel är det. Alltid.
    Exakt. In i lägenheterna med er, om ni vet vad som är bäst för er. Vill man säga.
    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
Svar på tråden Polisens agerande och övervåld i Husby