• maria91

    HJÄLP va ska ja göra nu?? :'(

    Blev nekad snitt på usö! Vet inte vad ja ska göra nu? Jag vägrar att föda vaginalt?! Men hon tvingar mig verkligen.. så bäva ledsen kommer få panik snart.. :'( va gör man nu?!?!

  • Svar på tråden HJÄLP va ska ja göra nu?? :'(
  • maria91
    Jacqueline skrev 2013-05-21 14:38:32 följande:
    varför vägrar du föda naturligt?och varför blev du nekad snitt?

    MeNoLike skrev 2013-05-21 14:39:17 följande:
    Vilka skäl har du angett? Vilken vecka är du i? JAg blev beviljad snitt efter tre Aurorasamtal

    För att jag är bättre rädd. Har stor förlossningsrädsla! Har gått hos aurora men de tog tio min se så hon att ja skulle få prata med läkaren för att jag bävar så rädd/ledsen.. ja sa klart å tydligt att jag inte ville å att jag absolut inte kunde tänka mig något annat samtidigt som jag satt å grät.. hon bara blåste bort mig å lossade som ingenting... :'( är i vecka 34 (33+5)
  • Jacqueline

    skulle det inte hjälpa att prata med någon om själva förlossningen tro?
    Typ lokalisera vad exakt det är som skrämmer dig osv?

  • MeNoLike

    I mina tre samtal som varade en timme pratade vi alla tre gångerna om hur jag mådde, vad jag var rädd för. Hur en vaginal förlossning (ungefär) går till (hade redan gjort ett snitt tidigare pga tvillingar som låg fel)
    Och för och nackdelar med både vaginal och snitt.
    Viker man sig minsta lilla att ens fundera på att föda blir det inte beviljat

  • maria91
    Jacqueline skrev 2013-05-21 14:47:06 följande:
    skulle det inte hjälpa att prata med någon om själva förlossningen tro? Typ lokalisera vad exakt det är som skrämmer dig osv?

    Jag vet inte. Tror inte de hjälper.. jag vill inte föda vaginalt. Jag vill ha snitt och enligt min bm skulle jag få det pga min rädsla men nu fick vi ett kast rakt i ansiktet..
  • Jacqueline
    maria91 skrev 2013-05-21 14:50:01 följande:

    Jag vet inte. Tror inte de hjälper.. jag vill inte föda vaginalt. Jag vill ha snitt och enligt min bm skulle jag få det pga min rädsla men nu fick vi ett kast rakt i ansiktet..
    okej ,tråkigt att höra!Hoppas det löser sig för dig och skulle du vilja prata om att föda vaginalt så får du gärna skriva meddelande...har haft två jätte bra förlossningar =)
  • maria91
    MeNoLike skrev 2013-05-21 14:49:25 följande:
    I mina tre samtal som varade en timme pratade vi alla tre gångerna om hur jag mådde, vad jag var rädd för. Hur en vaginal förlossning (ungefär) går till (hade redan gjort ett snitt tidigare pga tvillingar som låg fel) Och för och nackdelar med både vaginal och snitt. Viker man sig minsta lilla att ens fundera på att föda blir det inte beviljat

    Är jag var i vecka 20 berätta ja för min bm å ringde å fick ett möta med aurora när jag var i vecka 30. de tog som sagt tio min sen ha son att hon inget kunde göra så fick träffa läkaren nu. Å hon sa nej. Enligt min bm skulle jag få snitt för att de tar på mött psyke å må såhär.. Jag vek mig inte de minsta å jag å min sambo försökte övertala å "hota" med att byta sjukhus men de verkade inte spela någon roll!
  • camomille

    Jag tycker att, eftersom de inte alls lyssnade på dig, så ring din bm och kräv att få remiss till ett annat sjukhus.

Svar på tråden HJÄLP va ska ja göra nu?? :'(