• Flisan79

    Vi med acne

    Fick mina första finnar som 16 åring (ganska sent mao) och de kom för att stanna. Har som du ts, mest små finnar och kvisslor men problemet är att det är konstant. Dessutom har jag dermatillomani vilket gör att jag inte kan låta bli att pilla.

    Jag tror mig också hormonell akne eftersom att det tenderar bli fler före mens samt att jag varit helt finnfri under mina graviditeter.

    Jag körde clearly gone ett tag och tyckte att det hjälpte en hel del. Problemet är att det är så himla jobbigt att få i sig. Pillerform går inte, får panik av antalet piller. Pulver går bra om man blandar med saft tex men jag har svårt att komma ihåg att ta det 3 ggr per dag.

    Har inte provat jättemycket, roaccutan kan jag inte ta pga min psoriasis. Sammma med aberela. Det triggar mina utslag. Har tetralysal utskrivet men det är ju inte så bra på sommaren (måste undvika sol) samt att jag tror att problemet kommer återkomma så fort jag slutar just pga att man inte behandlar orsaken (hormoner) utan bara symtomen.

    Ska ge clearly gone en chans igen. Måste bara komma ihåg att ta skiten

  • Flisan79

    (finnen) när jag köpte kapslar har jag för mig att det var 30 om dagen a la 10x3. 14 känns ändå mer överkommligt.

  • Flisan79

    Såg nu på deras hemsida att det stod att det var mer i varje kapsel så man behövde inte längre ta lika många.

  • Flisan79

    ClearlyGone (b5) fungerar faktiskt. Bieffekten av att överdosera vitamin b5 är att talgproduktionen minskar. Dvs i stort sett samma som roaccutan men utan dess bieffekter.
    Enda negativa är att det är dyrt och jobbigt att få i sig.

Svar på tråden Vi med acne