• Anonym (anna)
    Äldre 31 May 20:18
    8732 visningar
    60 svar
    60
    8732

    Vi med acne

    Jag har kört på clearly gone i flera år nu. Det krävs höga doser, vilket blir jättedyrt. Det hjälper och förbättrar aknen till 75% men helt ren blir inte min hy. Därför försöker jag hitta alternativ. Tror inte heller att det är bra att överdosera ett vitamin på det sättet, men vad gör man när inget annat hjälper?

    Jag har googlat en massa för att få nya tips och hittade detta kosttillskott som jag tänkte prova

    www.femalebalanceshop.com/indole-3-carbinol

    Det är hormonreglerande och verkar ha hjälpt många med akne. Googla på indole 3 carinol+ acne så kan ni läsa mer. Ju mer jag läser, desto mer övertygad blir jag om att detta är för mig.

  • Anonym (anna)
    Äldre 31 May 20:20
    #48
    Anonym (hopplöst...) skrev 2013-05-31 20:11:24 följande:
    Det beror ju dock på varför du har akne. För mig med PCOS så förvärras det av B5.

    Och det är ju inte alls samma som Roaccutan som är ett a-vitaminderivat. Det är däremot Epiduo, men då den bara används utvärtes får man inte samma negativa effekter. 
    Jag har också PCOS och för mig blir det absolut bättre av B5.
  • Anonym (anna)
    Äldre 1 Jun 16:22
    #50

    Hittade en intressant artikel om östrogendominans, vilket tydligt är väldigt vanligt. www.highonhealth.org/is-estrogen-dominance-causing-your-acne/

    Tydligen kan en naturlig progesteronkräm hjälpa vid akne.

  • Anonym (anna)
    Äldre 15 Jun 14:31
    #55

    Jag blir galen på min hy! Jag kämpar som en idiot för att hålla den i schack, ändå ser den katastrof ut. Ibland vill jag bara ta en hyvel och hyvla bort hela huden. Vad är det för mening med att försöka se fin och fräsch ut när huden aldrig samarbetar. Jag är så less på det... Jag är snart 30 år för guds skull...

    Ni andra som blivit hjälpa av B5, hur länge har ni ätit det? Har ni märkt att det tappar effekt efter ett tag? Jag har ätit det i många år nu, men på sista tiden har jag märkt att effekten inte alls är så bra som den var innan och trots att jag tar 2-3 gånger så hög dos som det står på förpackningen av clearly gone så har jag ganska mycket finnar kvar.

Svar på tråden Vi med acne