Inlägg från: Sjolund90 |Visa alla inlägg
  • Sjolund90

    Sent missfall v. 20+6

    Xxtipptipp skrev 2017-04-01 19:33:38 följande:

    Jag kommer att förlora vårt barn. Vecka 19 konstaterade man att jag hade minskad mängd fostervatten. Och nu vecka 21 så är inget kvar. Men barnet lever och sparkar för fullt dock kommer den aldrig överleva utanför min kropp då lungorna inte är färdiga. Så mitt barn föds för att dö. Och jag lider .


    Beklagar verkligen alla här i tråden som förlorat era små :"(

    För nu 6 månaders sen förlorade vi våran dotter i v 20+1 , fick se på rul att hon va i v 16 och redan där kunde dom se något annorlunda med hennes hjärta. Så i 4 veckors resande till olika sjukhus och tester så visade de sig att hennes hjärtfel va så allvarlig att dom inte kunde garantera ett liv för henne utanför. antingen dö vid förlossningen eller vid dom 3 första operationerna som skulle behövas. Så sorligt nog beslutade vi då att avbryta. de sjukaste och tuffaste ja nånsin upplevt :"( Hon föddes med vanlig förlossning, vi fick hålla och se henne så länge vi ville, så ofattbart att hon va där så fin och perfekt på utsidan men på insidan va de värre :"( Vi har än idag inte fått något avslut , hon är fortfarande i Umeå på obduktion . dock på grund av sjukskrivningar/dåligt med personal. Så jobbigt . när man vet att hennes lilla kropp finns fortfarande här liksom.

    så ett tips som vi gjorde va att göra 3D avgjutningar av händerna och fötterna. Så fint att ha kvar . ett minne om hur liten hon va <3

    Vi försöker och hoppas på en ny graviditet snart men inget händer :(

Svar på tråden Sent missfall v. 20+6