Inlägg från: Smulan1973 |Visa alla inlägg
  • Smulan1973

    Små kalsonger

    Min son är nyss fyllda 3 men väldigt liten och smal. Han drar storlek 80. Nu tänkte vi försöka träna honom av med blöjan på dagtid men döm av min förvåning när jag inte kan hitta kalsonger som är mindre än stl. 86-92. Dom är ju som ett tält för honom och det finns ingen tillstymmelse till att de sitter kvar i midjan.

    Men jag tänkte att han kan ju inte vara det enda barnet som är för liten för dessa "jättekansonger", så hur har ni andra löst det hela? Skulle uppskatta alla tips och råd ni kan komma med.  Glad

  • Svar på tråden Små kalsonger
  • Smulan1973
    BrödernaBus skrev 2013-06-20 09:35:57 följande:
    Min yngsta blev 3 i lördags och han är också liten och smal. Använder 80 - 86 på kläder. Han kan dock ha fillingar i stl 86/92 om det är vanlig modell på dem. Inte boxer för dem ramlar bara ner. Men dem vanliga sitter kvar tack vare resår i midjan + runt benen. Tyvärr finns det ju inte underkläder i mindre storlek förutom blöjbyxor men det vill man inte ha på dem när dem slutat med blöja ju!

    Varför Därför är ganska små i storleken (tror dem finns på Åhléns)
    Walking i vanlig modell är det bra passform på så dem sitter kvar.
    Ja det är boxershorts som jag har köpt. Då ska jag se om jag kan hitta "vanliga" kanlsonger på Kappahl eller Lindex som vi har här i stan. Tack för tipset. Glad
  • Smulan1973

    Tack för alla tips. Jag hittade kalsonger på ICA Maxi som funkar. Dock lite stora i tyget men dom sitter kvar i midjan. :)

Svar på tråden Små kalsonger