Inlägg från: LängtansBlåaBlomma |Visa alla inlägg
  • LängtansBlåaBlomma

    Shape Up

    Hej, jag kör också Shapeup sen en vecka! Först hade jag inställningen 1490 kcal / dag men nu har jag satt ribban högre eftersom jag med det antalet fick plats med lite för mycket onyttigt, så nu kör jag 1205 om dagen för att gå ner -0,9 kg/veckan. Jag tycker att det är svårt när man ska bedöma matens mängd i gram. Jag höftar väldigt mycket, har ingen våg och vill heller inte börja. Jag tänker att det viktigaste är att jag skriver i ungefärligt. Att jag t.ex. inte äter en pizza som i så fall skulle ta hela dagsbehovet, och hellre väljer godistabletter än mjölkchoklad en lördagskväll. Hur gör ni när ni anger mängden?
    Har ätit i snitt 1249 kcal/dagen den här veckan och det känns bra!


  • LängtansBlåaBlomma
    Nany skrev 2013-08-04 11:50:40 följande:
    Dag 5 idag ska jag ha över gäster på grill. Men jag ska fixa det. Fuska igår men nu bli det ingen mer fusk denna veckan. Ni andra som kör shape up brukar ni ha en dag i veckan/månaden ni äter vad ni vill? Eller kör ni strikt?
    Jag har kört en gång förut och då värdesatte jag det genomsnittliga intaget. Att om ens snitt är 1300 kcal/dagen så är det OK att ena dagen hamna på 1350 kcal om man andra dagen klarar 1250. Huvudsaken är väl att inte ena dagen äta 800 kcal och andra dagen 2000 för en sådan svajning är ju ofta boven i dramat, åtminstone för mig. Men jag har inte planerat in en svullardag i veckan nej. Inte såhär i början. Däremot har jag tänkt träffa vänner och umgås t.ex. på stranden och då tänker jag tillåta mig en överskridning så länge det inte är godis utan snarare lite för mycket grillat eller vin. Det kanske är samma sak iofs som en fuskdag :)
  • LängtansBlåaBlomma

    Hur stor andel kcal brukar ni ha kvar efter en dag, säg vid 17-18.00? Jag har alltför ofta nära hälften av kcal kvar innan middagen... är rätt att jag inte äter jämnt fördelat över dagen.


  • LängtansBlåaBlomma

    Fredag och lördag blev festdagar och jag åt ~1650.kcal per dag. Så det är för mycket för viktminskning men inte mer än att jag borde gå upp.
     Nya tag nu!


  • LängtansBlåaBlomma

    Startvikt: 72 kg 
    Nuvarande vikt: 71 kg (efter 3 veckor)
    Målvikt: 55 kg
    Kan nås om 20 veckor

    Delmål 1: 70 kg (efter 5 veckor)
    Delmål 2: 65 kg (efter 10 veckor)
    Delmål 3: 60 kg (efter 15 veckor)


  • LängtansBlåaBlomma

    Jag har hållit på i tre hela veckor men ser inget resultat :( Missbedömer jag mängden mat eller vad händer? Ett kilo på TRE veckor?!


  • LängtansBlåaBlomma

    Helgen blev onyttig... Vann choklad på ett lotteri och det betyder att jag ätit rätt mycket kcal. Nåja, hellre äta mer på helgen än äta onyttigt under veckorna...


  • LängtansBlåaBlomma

    Jag bommar två gånger i veckan, oftast helgen, och det är förmodligen det som gör att min viktnedgång går långsamt. Får jobba på att stå emot frestelserna vid fester och sociala sammanhang.


  • LängtansBlåaBlomma

    Profil --> Bokför vikt
    Det betyder att du bokför din vikt. Du kan bokföra vikt varje dag om du vill :) jag gör det en gång i veckan om det hänt nåt... Står jag still låter jag bli.
    Då kan du få fram en kurva när du väljer Diagram.


  • LängtansBlåaBlomma
    Pommac skrev 2013-08-29 21:14:33 följande:
    Ooo. Spännande! =) 

    Hur länge har du kört och hur långt har du kommit?
     
    Fyra veckor. Minus två kilon.
  • LängtansBlåaBlomma
    Nany skrev 2014-01-06 09:32:40 följande:
    Hej! Idag tänkte jag börja med shape up igen nu är det stenhårt det gäller. Men efter jag har uppgraderat appen så funkar ej sökmotor är det någon mer som har samma problem
    Hej
    Jag också, lite försiktigt. Igår låg jag på minus, idag plus.
    Jag har inga problem med sökmotorn.
Svar på tråden Shape Up