• Thima

    Bra tatuerare runt uppsala/sthlm/gävle?

    Hej!

    Tänkte fråga om någon kan rekommendera en tatuerare runt uppsala/sthlm/gävle?
    Kommer bli min första tatuering och vill inte hamna hos någon oseriös.
    Gärna någon som är duktig på färg och små detaljer! :) 

  • Svar på tråden Bra tatuerare runt uppsala/sthlm/gävle?
  • Thotis90

    Jag skulle vilja rekommendera Bluebird tattoo i Västerås. Visserligen inte inom de städer som du efterfrågade, men en riktigt bra studio. Johanna är grym!


    Fertilitetsutredning - hedblom.blogg.se
  • Custom Skit

    Råkade trilla in på det här inlägget och även om du säkert redan har gjort din tatuering så vill jag bara säga till andra som kanske också undrar över bra tatueringsstudios att Cusom Ink (sthlm) verkligen INTE är en bra tatueringsstudio. De är otroligt oproffsiga, jag tatuerade mig där i november och är så missnöjd som man kan bli.


    Jag kom in dagen innan för ''rådgivning'', vi kom då överens om tid och pris, tiden var kl 18.00 (eftersom att de stängde studion kl 19.00). Jag är där i tid, men när jag kommer dit är tatueraren inte klar, han frågar då om det är lugnt om ja väntar några minuter (självklart säger jag ja). Några minuter går, medan jag sitter och väntar så går han ut för att röka en cigg, han sitter och pratar med några kompisar (som enbart hänger i studion för att), jag frågar honom efter ca 30 minuter av väntan om vi snart ska börja (ja säger han då). Jag satt då kvar och väntade och efter 1 ½ timma så är han äntligen klar med att ha socialiserat sig. Klockan hade då blivit runt 19.30 (men han hade sagt att de stänger studion kl 19?! Konstigt tänkte jag). När vi väl kommer igång så misslyckas han med att sätta dit mallen på huden, den blir alldeles suddig men han väljer att tatuera ändå och det resulterade därför med att bokstäverna är ojämna, ofärdiga och den ser helt enkelt inte ut som jag ville (men det märkte jag inte förrän några timmar efter då det var dags att rengöra den, för han var då jäkligt snabb med att täcka över tatuering med plast (no wonder why liksom). När min tatuering väl är klar så har han ändrat priset på den, han vill då att jag ska betala 400kr mer än priset vi kommit överens om, och eftersom att jag är en konflikt rädd person så vågade jag självklart inte säga emot (mer än en gång.)


    Något jag kan tillägga är att samtidigt som jag satt och gaddade mig så var det en tjej som gjorde det med, även hon fick betala extra (vilket de sa EFTER att tatueringen var klar) och hon blev då lika paff som jag. MEN det är inte det värsta, det som verkligen är hemskt är att den tjejen tatuerade sig på låret och hade valt lite opassade underkläder (string). Hon försökte förgäves täcka över sin bakdel men misslyckades. Killen som tatuerade mig såg då hennes ja, rumpa och var då inte långsam med att gå ut till vännerna i väntrummet och berätta. Vännerna gick då i tur och ordning in i tatueringsrummet och spanade in tjejens rumpa (hon som satt med ryggen vänd märkte då ingenting). Men liksom att en av de som JOBBAR där går ut och hämtar sina vänner för att spana in på en KUNDS rumpa är verkligen helt fel, så oproffsigt så det inte är sant. Nej, Custom Ink är verkligen det SÄMSTA stället jag tatuerat mig på (jag har då fyra tatueringar från 3 olika studios).

  • Girigheten vilseleder

    Tacksam för att du tog dig tid för ditt inlägg angående Custom Ink, hade tänkte boka tid eftersom de har ett bra erbjudande genom appen Let's deal för tillfället, men då håller dem antagligen inte ens det pris som utlovas där. Förjävligt att 200personer nappat på det och köpt dealen. Aja.. 

  • Adamlolololol

    FUCK COSTUM INK. äckligt oproffissionella och okunniga människor. Blev missnöjd med min tatuering, fick lägga till detaljer, skuggor och göra ändringar hos en annan. Nu när den läkt är det inte som jag från början tänkte mig. Skriver precis ett hatbrev till dem där jag förklarar min ilska. Jag delar gärna med mig:

    "Reemember me? Här har du före och efter bild.

    Tycker nästan på något sätt synd om dig, som tror säkert att du är en "artist".

    Jag bad om mer detaljer på tatueringen från början, ditt svar: "detta är ingen detaljerad tatuering", NO SHIT, NÄR DU ANVÄNDER SAMMA TJOCKA NÅL PÅ HELA JÄVLA TATUERINGEN?! Jag menar på riktigt? Du kan inte vara stolt över den? är du lika lat med alla kunder eller hade jag bara otur? Vilken tatuerare byter inte till fucking tunnare nål, kvittar om den är detaljerade eller inte.

    Ledsen alltså, men alla andra tatuerare jag visat den för skrattade åt den.

    Den är helt oproportionerlig alltså SKEV, och den är bara katastrof på vänster bild. Hoppas du mår bra kompis, hoppas du kan leva med dig själv när du fuckar upp andras kroppar med SKIT.

    Hoppas du och även dina kollegor som inte eller kunde erkänna att det var minsta fel på den(skrattretande), mår bra av att jag ska påbörja min laserbehandling om några dagar, då jag fortfarande mår dåligt när jag ser den.

    Jag avstår med att tacka för tatueringen, för den blev ju rent ut sagt SKIT. Men jag tackar för att du lärt mig en läxa. Ta inte första - bästa för i det här fallet blev det första - och absolut sämsta."

  • vicky97

    Ang. Customink så har jag också dålig erfarenhet då jag gjort en tatuering på låret och inte alls nöjd med den eller med hans(David liner) konstanta flörtande! Jag vart riktigt äcklad och illa till mods..Kan inte rekommendera detta ställe!

  • chrisse76

    Håller med om att Costum Inl är sååå oprofessionella! David Liner har gjort min på låret och den är ej klar än då jag inte vill gå tillbaka. Har haft några sittningar hos honom och han flirtar hela tiden!! Ett äckel!!! Dessutom är han långsam. Min kompis har också tatuerat sig hos honom och han flirtade lika mycket med henne. Han glömmer bort inbokade tider och ändrar tider stup i kvarten. Under tiden jag tatuerat mig där har jag sätt hur han sköter om andra kunder och kan säga att det är måååånga kunder som kommer ner till han och är förbannade för att han inte ringer tillbaka om tex ny tid när han avbokat en. Nej nej och åter nej!! Akta er för detta ställe!!!

Svar på tråden Bra tatuerare runt uppsala/sthlm/gävle?