• P30

    Hur hitta en bra dominant man på BC?

    Som vanligt handlar ju allt om kommunikation. Alla är inte bra på kommunikation, så välj någon som är det.

    Dominans är ju, som du vet, in the eyes of the beholder.

    Någon älskar att bli ihopbunden, tvångsknullad i stjärten och sedan tvungen att slicka rent.

    Någon annan tycker att dominans kan vara att stå naken med ögonbindel och vara helt i händerna på den andre, att ge upp lusten att snabba på processen och bara vara.

    Du behöver förstås beskriva inom vilken intervall du finns. För riktiga dominanta män är fokus din njutning och att du vill, vågar och kan överlåta processen till dem. Om det innebär rep, pisk eller bara lätta fingertoppar är det ju du som bestämmer.

    Ge grundläggande riktlinjer där det behövs. Om det inte är så noga om mannen är 32 eller 47, men inte får vara 60, skriv då inga män över 60. Om de skall bo i, eller besöka din stad minst två gånger per månad, skriv då det, men bara om det är viktigt. Tänk efter: de du har träffat, eller de du fantiserat om - har de dessa saker gemensamma. Om inte - skriv det inte. Beskriv vad du går igång på och vad du tycker känns helt avtändande.

    Skriv sedan ett inlägg i dagboken där du vill ha ett scenario om vad du kommer att få uppleva, så målande som möjligt och välj personer som tänker som du tänker.

    Lycka till och vill du ha en beskrivning av mig - hör av dig på PM! :) 


    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
  • P30
    Anonym (Drunknar) skrev 2013-08-18 12:16:00 följande:
    Tycker jag har gett ganska klara beskrivningar i min presentation men många verkar inte ha läst den alls och bara skickar till varje person. 

    Ha en beskrivning av dig? Är du en bra dominant man alltså ;) ?  
    Du får berätta vad du heter på BC så skall jag kolla.
    Jag heter _yolo

    Jag kan vara en bra dominant man. Jag kan också vara en usel dominant man. Det beror på vad du är ute efter, hur du är som person och en massa annat.

    Jag går igång på D:et i BDSM i första hand. De andra sakerna är självklart med, men för mig handlar det främst om vad som händer i mig och dig när du bestämmer dig för att överlåta bestämmandet, takten och tonen åt mig. Då kommer de andra bokstäverna naturligt.

    Jag går igång på att du går igång. Att ge någon smisk som inte gillar det är ungefär lika roligt som att tömma en latrin.

    Många säger dominant man, men menar egentligen någon som skall ge dem stryk i första hand, gärna medan de är uppbundna. För mig är det spelet om makt som jag tycker är det mest spännande i bdsm-lekar.

    Med det sagt är jag inte på något sätt dominant med alla jag träffar - förstås. Gillar någon det inte blir det varken spännande eller bra och de jag träffat senaste året har det inte blivit något sådant alls tyvärr.
    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
  • P30
    Anonym (eva) skrev 2013-09-08 14:02:21 följande:
    Hej
    Jag skulle vilja ha en sexpartner som ibland vill vara dominat tillsammans liksom, lite som femtio nyanser men bägge vill det liksom men vart finner man honom? att man är dominat både alltså jag berättar hur jag vill ha det han tar order av mig??
    Jag fungerar så, som jag skrivit tidigare i tråden. Jag ser det som att jag, när jag agerar ut min dominanta sida, gör det i ett växelspel med kvinnan. Jag skulle aldrig göra något med henne som jag inte trodde att hon ville.

    När man är dominant resp undergiven är det självklart den undergivne som bestämmer, sätter ramarna. Den dominantes roll är att hålla sig inom ramarna, samt utforska om det så småningom är så att det finns intresse av att expandera dem.

    Sedan är det kanske mest ordlek - många dominanta kanske skulle värja sig för att använda att de tar order av den undergivna :)

    Skriv ett dm till mig om du vill veta mer, jag är mycket intresserad av att utforska detta vidare, men har svårt att hitta någon som vill göra det tillsammans med mig. 
    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
  • P30
    Anonym (eva) skrev 2013-09-08 14:30:08 följande:
    Hej
    jag har dock inga efarnheter så jag läste ut femtio nyanser böckerna på ett nafs och blev ganska intresserad av gery och så.

    men har dock inte som jag skrev, det är nu bara en fantasi som har kommit upp i huvudet när det gäller sex

    är inte så erfaren överhuvudtaget egentligen när det gäller sex  
    Tja, det finns ju inte så många sätt att bli erfaren än att prova lite. Det värsta som kan hända är väl att du säger stopp, det här var inte min grej.

    Och sedan går du vidare i livet? 
    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
Svar på tråden Hur hitta en bra dominant man på BC?