• Kickan04

    Hur får jag henne att vilja ligga med mig?

    Anonym (BJ) skrev 2013-09-02 08:30:20 följande:
    Jag slänger ut en fråga om något som förvirrar mig kolossalt.
    Hur skall man som man vara för att få ligga? Jag är gift sedan 20 år och får i princip tjata mig till sex varje gång. Och när det väl blir av så ligger hon bara där och ser uttråkad ut. Jag har försökt med allting, städa, passa ungarna, köpa blommor, hjälpa till i köket men hon är aldrig nöjd. Hur  gör ni andra för att hålla henne nöjd? Jag har sagt åt henne att det är ok om hon går ut med kompisar på krogen, jag har erbjudit mig att handla, att lära mig tvättmaskinen, och till hennes födelsedag köpte jag ett halsband som hon kollat ut för nästan ett par tusen. Allt för att visa min uppskattning, men resultatet är ständigt detsamma.

    Börjar tröttna snart.

    /BJ
    20 år är en lång tid. Du är en av två som vet när sexet började avta - vad hände då?

    Tänker mig att det har låst sig totalt för er - antingen er emellan på grund av yttre omständigheter eller så kanske din fru upplever, antingen dig, eller sig själv - som oattraktiv. 

    Det är svårt att förändra sig i ett förhållande i den grad att det går att återskapa den erotiska stämningen... den genuina kärleken måste finnas mellan två parter - även efter 20 år - för att sexet ska vara okej: Då antingen genom att man faktiskt fortfarande tänder på varandras fysik eller fysiska beröring eller för att man i dialogen har kommit så långt att man genom lekar, fantasi lekar, hjälpmedel eller på annat sätt kan mötas i varandras behov av sexuell tillfredsställelse.

    Sen har vi det här med sjukdomar och förändring av den sexuella driften - det kan vara kroniska sjukdomar eller klimakteriebesvär eller P-piller och andra mediciner som gör att lusten avtagit. Även rena personliga förändringar som inte går att förklara gör att vissa tappar sin sexdrift med åren.

    Din kvinna måste också själv uppleva sig och/eller dig attraktiv på ett sexuellt sätt för att vilja ha sex.

    Pratar du med henne om sex? Pratar hon med dig om sex? 

    Ett råd är att ta kontakt med en sexterapeut - för att med hjälp av en tredje utomstående person (lämpligen en kvinna i detta fall kanske) prata om er sexuella relation!!

    //K 
Svar på tråden Hur får jag henne att vilja ligga med mig?