Inlägg från: Anonym (voxra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Erfarenhet av Voxra?

    Är det någon här som har erfarenhet av Voxra? Av vilken anledning har ni fått det utskrivet? Biverkningar?

  • Svar på tråden Erfarenhet av Voxra?
  • Anonym (Kaffedraken)
    IsDimma skrev 2013-10-15 19:55:47 följande:
    Jag får det utskrivet för en depression. Ätit tabletterna i 2.5 år typ.
    Dom har vänta mitt liv så att jag fått rätsida på livet igen för det mesta mår jag rätt okej idag. Hade varit deprimerad i många år innan jag fick hjälp.
    Enda biverkningen var att jag dom första veckorna hade helt omöjligt att sova typ. Hade sömnproblem innan men när jag fick dom här tabletterna blev jag så pigg att det var lönlöst att försöka sova ens. Men det stabiliserade ju sig och idag känner jag av det på eftermiddagen/kvällen om jag missat en tablett för då kommer tröttheten som ett brev på posten.
    Annars inga biverkningar.
    Tig dock ett par månader innan jag kunde urskilja någon förändring till det bättre. Äter 300 mg sen två år ungefär, började på 150.
    Tack för att du delade med dig. Det känns lite som att du hade tur med biverkningarna? Finns ju beskrivet ganska hemska biverkningar.

    jag är inte deprimerad men min läkare har skrivit ut det för att det skulle hjälpa mig att sluta röka. Han påstår att det fungerar. Nu har jag inte hämtat ut det då jag inte vill äta antidepressiva när jag inte är deprimerad. Särskilt med tanke på biverkningarna 
  • Anonym (Kaffedraken)

    Hmm, verkar som att de flesta inte har några särskilda biverkningar och dessutom både går ner i vikt och i princip slutar röka. Dessutom ökad sexlust. Det låter nästan för bra för att vara sant Eller är det så att det bara är de som har bra erfarenheter har skrivit här?

    Skulle vilja höra mer om det här att sluta röka, hur gick det till? Försvann bara lusten att röka eller var det ett medvetet val att sluta? Samma med viktnedgången, var det medvetet eller var det "biverkningar" som gjorde att ni inte KUNDE äta?

    tacksam för all info jag kan få

    Jag är som sagt inte deprimerad alls och när man läser biverkningar som självmordstankar och annat så låter det som rena rävgiftet att stoppa i sig. Därför jag är väldigt tveksam, men skulle det få mig att sluta röka och dessutom gå ner i vikt så vill jag ändå överväga det. 

Svar på tråden Erfarenhet av Voxra?