• json3

    Erfarenhet av Voxra?

    Jag har ätit Voxra några veckor nu. Är nervös för ev biverkningar men jag tycker det kan vara värt ett försök ändå med tanke på annat jag provat som inte gett något bestående resultat. 

    Jag har märkt någon form av välmående de senaste dagarna men detta har varit varvat med obehagskänslor över att jag kommer att få biverkningar. Detta kanske är under insättningsfas eller är placebo, vad vet jag, men jag kan med säkerhet säga att jag blivit mer känslomässig på gott och ont.

    Innan har jag under lång tid använt SSRI som jag skulle vilja påstå endast lägger locket på och skjuter känslomässiga reaktioner på framtiden. Man blir likgiltig, så har det varit för mig i alla fall. Fick Lyrica när jag mådde som sämst vilket bara var ett ännu värre lock.

    Jag hoppas för egen del att Voxra är ett steg i rätt riktning och hoppas det banar vägen för utveckling av andra preparat i framtiden.

    Jag kastar förmodligen sten i glashus men det är viktigare med bättre levnadsvanor än att förlita sig på preparat. Det är jättebra att det kommer nya mediciner men frågan är om de ändå inte bara hjälper när man mår dåligt, de hjälper en inte att må bra.

    Av det jag provat verkar Voxra bäst men som sagt så säger min erfarenhet att en löptur är bättre mot oro/ångest än tex Zoloft. För att inte tala om alkohol och tobak..

Svar på tråden Erfarenhet av Voxra?