Inlägg från: Anonym (tampa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tampa)

    Någon som bor/bott i USA och ångrat sig?

    Japp, åkte som au pair till usa när jag var 20. Träffade min blivande man, gifte oss, fick barn, stannade kvar. Usa är ett drömland om man är snuskigt rik. Det var inte vi. Bara dagisavgifterna skulle gå på 12000 kr per barn, vi har 4 st. Sen är det föräkringen 50000 per år. Vi valde att flytta till sverige istället. Barnbidrag, bostadsbidrag, you name it.. visst saknar jag den härliga floridasolen (bodde i tampa) men vi åker dit undet skollov och semestrar :)

  • Anonym (tampa)

    Flyttade tillbaka för 2 år sedan. Så 11 år bodde vi i usa.. nej ångrade inte att vi flyttade. Mycket bättre i sverige. Men barnen saknar usa. Däremot blevvde förvånade att inte förekommer spanking i skolorna. I florida blir du inkallad till rektorn och får smisk med the paddle lm man misskött sig. Plus en massa annat. Artigheten existerar inte i sverige och svenskar är svåra att komma in på livet.men jag har min familj här och det är skönt att ha 4 olika årstider igen ;)


    Anonym (USAmamma) skrev 2013-10-19 21:46:16 följande:
    Ok ja men det låter lite som oss. Men vi är fortfarande i USA. Hur länge bodde ni här innan ni valde att återvända till Sverige? Ångrar du att ni flyttade härifrån? 

  • Anonym (tampa)

    Japp. Lagligt i stort sett i hela södra usa, men olagligt på gemmafronten, lite motsägelsefullt men men. Det jag annars saknar mest är alla kuponger. Ha ha. Sen saknar jag wal mart och k mart och alla stora malls :)


    yndra skrev 2013-10-20 07:37:44 följande:
    Wow! Spankings??? Jag ar sa glad att det inte ar tillatet i skolorna har uppe!

Svar på tråden Någon som bor/bott i USA och ångrat sig?