• hjalmis

    Någon som skaffat barn genom Fertiliteten i Örebro?

    Hej!!

    Vi har skickat in papperna till Fertiliteten för några veckor sedan, och nu går man och väntar varje dag på ett svar!
    Är det någon som skaffat barn genom Fertiliteten? Hur länge fick ni vänta?
    Tacksam för svar!!!

    Kram

  • Svar på tråden Någon som skaffat barn genom Fertiliteten i Örebro?
  • EmelieCG

    Hej, det började med att vi fick fel papper, vi fick alla papper för hetropar, visste inte riktigt vad man skulle vänta sig så vi ringde och frågade om de va rätt, vilket de inte var såklart! Rätt papper skickade vi in slutet på mars, i mitten på april kom kallelsen och en månad efter de va de våran tur att komma! :) sen skulle vi vänta på att få tid hos kuratorn och fick tyvärr vänta tre månader pga semestrar osv . Hoppas nu får svar snart! :)

  • linile

    Har ungefär samma erfarenhet som Emelie. Vi skickade in papper inmarsch fick komma drygt en månad senare. Blev väntetid över sommaren på kurator och ägglesarspolning innan första inseminationen. Vi har jättenöjda med bemötande och all hjälp vi fått på ferten (även om resan blev längre än planerat av alla möjliga andra anledningar) och om ca 5 veckor föds vår efterlängtade bebis :)

  • hjalmis

    Ok tack för era svar! Vi skickade in våra papper i mitten på oktober och vi har inte hört något än. Vi håller tummarna att dom kommer snart! Hur har kurator samtalen varit? Har dom varit jobbiga? Vi känner oss lite nervösa inför det! Och vad roligt för er Linelie!!!!!

  • linile

    Vi var också nervösa inför kuratorssamtalet men det kändes mest som en rutingrej. Vi fick gå in en i taget och svara på massa frågor om vår uppväxt, vår relation osv sen fick vi gå in tillsammans och var godkända. Märkligt men totalt ofarligt! om ni vill läsa mer om hur vi upplevt saker och ting kan ni läsa på regnbagsbebbe.blogg.se

    Lycka till med det ni har framför er och tack:)

Svar på tråden Någon som skaffat barn genom Fertiliteten i Örebro?