• erikaroos

    Väteperoxid mot bakteriell vaginos

    Hej! 
    Jag har läst att Väteperoxid 3 % ska vara bra mot Bakteriell Vaginos, men hittar ingenstans hur mängden Väteperoxid blandad med vatten ska vara? Finns det nåt visst "mått"? Tacksam för svar.

  • Svar på tråden Väteperoxid mot bakteriell vaginos
  • erikaroos

    Okej, jag har INTE testat detta ännu, men skall göra det nu under lovet. Men Lactal, när ska man använda det? Antar att det är efter "behandlingen"? 

  • erikaroos
    Anonym (Också) skrev 2013-12-18 09:53:57 följande:


    Lactal sved som eld på mig kanske någon annan har bättre erfarenhet och kan svara.
    det finns ett kosttillskott som heter Femiflor
    Lättsvald kapsel Innehåller över 5 miljarder probiotiska bakterier Används med fördel tillsammans med antibiotikakur Ett resultat av över 25 års forskning Effekt dokumenterad i 10 kliniska studier rätt dyrt för bara 10 tabletter, fast dom funkar ganska bra. problemet är bara att jag hade behövt ta dom längre än tio dagar, men det kanske man ska testa samtidigt som Väteperoxidet då? Känns lite småjobbigt att behöva hålla på o köra upp klet ännu en vecka ;) men visst, jag gör seriöst vad som för att få bort den här stanken. 
  • erikaroos

    Hej! Nu har det gått ett tag sedan jag skrev inlägget.

    Jag provade att ta Väteperoxid morgon och kväll i ca en vecka. Sedan tog jag Lactal i en vecka, och nu har jag inga problem längre. 

    Känns verkligen underbart att kunna ha sex utan att oroa mig för lukten, och att kunna gå på toaletten utan att få spykänslor ;)

Svar på tråden Väteperoxid mot bakteriell vaginos