• Anonym (betsy­)
    Äldre 6 Feb 13:43
    16568 visningar
    96 svar
    96
    16568

    Min kille är inte renlig..örk..hur säger man till hnm på ett smidigt sätt??????

    Jag har också lite samma problem här hemma. Min kille kan också vänta typ tre dagar innan han duschar och jag tycker det är äckligt. Han luktar visserligen gott (i stort sett, vet inte hur det är nertill, vill inte kolla det heller) och tvättar händer efter toalettbesök och så. byter kalsonger varje dag och sätter på ny deo och borstar tänderna. Men duschen verkar han vilja undvika.

    Eftersom han alltid dushcar efter sex, tog det lång tid innan jag upptäckte snusket då vi hade sex jämt det första året.

    Tycker också att det är svårt att säga ifrån. Försöker uppmuntra och "berömma" när han är nyduschad och så gör jag inga sexuella närmanden. Men det tär på sexlivet eftersom det inte går att vara spontan. För ska vi ha sex så får han minsann duscha innan och då har jag ändå tappat lusten sen. Mest för att jag blir så arg över att det ska vara så.

    Att bara duscha varannan dag ibland tycker jag är helt ok, men att vänta längre än så tycker jag inte är fräscht.

    Trots att jag själv är en fegis tycker jag att du ska säga till på skarpen för det låter riktigt riktigt äckligt. Stå på dig nästa gång och fega inte! Du drar bara ut på plågan. Lyckat ill.

  • Anonym (betsy­)
    Äldre 6 Feb 15:43
    #24

    MimmiLina,
    ja eller hur, visst borde man säga ifrån. Fattar inte varför det ska vara så svårt bara. Jag har ju aldrig svårt att säga vad jag tänker och tycker om precis allting annat. Nu är ju inte min kille lika äcklig som ts kille, men ändå.

Svar på tråden Min kille är inte renlig..örk..hur säger man till hnm på ett smidigt sätt??????