• Anonym (Kaffedraken)

    Min kille är inte renlig..örk..hur säger man till hnm på ett smidigt sätt??????

    varför säger ni inte bara rätt ut att ni äcklas av dem? Att skriva här lär ju inte hjälpa. Men får man det up the face så lär de ju vakna till, värsta kallduschen typ. Tänk själv...
    Ingen ska väl behöva ha en partner man äcklas av, som stinker ur mun, hår, svett, skit, och det ena med det tredje!!!
  • Anonym (Kaffedraken)

    AnnaGBG: Jo, jag tycker också killarna verkar mer än lovligt snuskiga, men: "Jag menar, det måste han väl veta!? Att folk borstar tänderna två ggr om dagen och duschar 1 gg om dan..."
    Så självklart är inte just det. Jag gör det inte och jag betvivlar att omgivningen uppfattar mig som smutsig. Jag duschar *max* 2-3 gånger i veckan (och även det är mer än vad hudläkarna tycker är bra). Tycker det räcker bra. Armhålor och rumpa tvättar går bra att tvätta utan att blöta ner hela kroppen och håret är bara snyggare efter ett par dagar. Min man gör likadant och är hur fräsch som helst.

    Själv tycker jag det är ganska äckligt när folk inte använder tungskrapa eller tvättar sina underkläder i låga temperaturer. Eller vansköter sina fötter. Fast det sista behöver inte vara smutsigt förstås, de kan ju vara rena trots sprickor, valkar mm.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Ja det verkar som om att det är vanligt bland män som inte kan torka bort allt skit i arslet...

    min är lika dan....

  • Anonym (Kaffedraken)

    Säg det rakt ut! Om han inte förstår själv att han måste tvätta sig, och framförallt lämnar bromsspår efter sig i era lakan... då får han skylla sig själv om du fräser ifrån.

    Jag har en pappa som alltid lämnade toaringen uppe och ibland blev det en droppe nedanför toan på golvet, jag höll på att bli galen på detta. Så till slut så tog jag mod till mig ( ville inte heller vara elak) och sa rent ut att det inte är okej med kiss på golvet! Och han sa att "oj då" det ska jag tänka på, sen dess har det inte varit några problem, nu slipper jag gå och irritera mig.

    Men jag förstår dig samtidigt, man vill ju inte genera folk!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Ja, i vissa länder står ju inte renlighet högst upp på listan över viktiga saker direkt!

  • Anonym (Kaffedraken)

    säg de rakt ut men va samtidigt snäll å förklara för honom :)

  • Anonym (Kaffedraken)

    säg de rakt ut men va samtidigt snäll å förklara för honom :)

  • Anonym (Kaffedraken)

    Vi har också haft ett liknande problem. Absolut inte så att han lämnade bromsspår, för rumpan tvättade han nog dagligen, men håret kunde han tvätta 1- 2 ggr i veckan. Det tyckte jag var för lite, för det blev lite flottigt... Nu duschar vi alltid tillsammans istället. Mysigt, fräscht och hans hår är rent jämt! bra lösning på problemet, för en tillsammans-dusch innebär mysigt smek & sex också *gillar*

Svar på tråden Min kille är inte renlig..örk..hur säger man till hnm på ett smidigt sätt??????