• miss kitty
    Äldre 18 Mar 16:51
    16491 visningar
    96 svar
    96
    16491

    Min kille är inte renlig..örk..hur säger man till hnm på ett smidigt sätt??????

    men hur gamla är era killar egentligen????
    nä fy bubblan!
    sånt där ska man väl inte behöva hjälpa en vuxen karl med?
    Tror inte det finns några genvägar, rakt på som gäller, tala om för dom att ni blir jäkligt äcklade, det skulle jag ha gjort.

    å jag som har tyckt att min älskling drar ner för mycket smutstvätt och slösar schampo (det är inte ovanligt att han duschar och byter kallingar 2 ggr om dan)
    haleluja säger jag bara!!!
    ska aldrig mer gnälla på det, för vem vill inte att ens älskling ska lukta som nytvättade lakan?? mmmm....

  • miss kitty
    Äldre 18 Mar 17:19
    #82

    Legewiel: jag antar att du syftar på mitt inlägg.
    jag vill bara påpeka att jag inte på något sätt förespråkar att man duschar flera gånger om dan, eller ens varje dag. Min hud klarar heller inte av sådan behandling och jag tycker som sagt det är slöseri med naturen att schampa håret stup i kvarten eller att tvätta ett par jeans efter bara en dags användning osv osv. Å mitt hår har vant sig vid att tvättas minst en gång varannan dag vilket också är lite för ofta eftersom det blir torrt, särskilt nu på vintern så jag försöker att minska hårtvättandet. Men att skölja av sig dagligen på kroppen även om man inte tvålar in sig överallt om man säger så tycker jag känns bra.

    Men min killes hud inte verkar lida av att duscha så ofta och han har iaf insett att tjocktröjor, jeans och ytterplagg tvättas sönder så det har han slutat med och då kan han gärna för min del få byta kallingar både morgon och kväll. Jag föredrar faktiskt att han är för renlig då...

    Men som sagt, jag håller fullständigt med om att många tvättar sig helt hysteriskt. Men typ tandborstning och rengöring av sina ehrm.. privata delar tycker åtminstone jag är lite äckligt att inte ta hand om minst dagligen...
    Det tror jag nog en läkare skulle hålla med om är lagom också.
    Å bromsspår i lakanen tyder ju på att man inte ens torkar sig ordentligt efter toabesök, eller att inte tvätta händerna efteråt... nä... det tror jag ingen läkare skulle tycka är särskilt nyttigt faktiskt.

  • miss kitty
    Äldre 18 Mar 17:23
    #83
    Ja... vid noggrannare läsning av ditt inlägg Legewiel  - vi är helt överens om vad som är sunda vanor ang hygien du och jag!
  • miss kitty
    Äldre 18 Mar 17:37
    #88

    (En till) och TS: *styrke-kramar*

    (En till): ja, jag vet ju inte vad man gör...
    men uppenbarligen kan han ju inte ha fattat att det här betyder mycket för dig...
    Han måste ju tycka att det är helt ok att inte sköta sin hygien, har du försökt få honom att förstå VARFÖR du inte tycker det är ok?
    Sex-vägra kanske kan va ett sätt...
    lite trist för dig, men du får skaffa en dildo eller nåt tills det blir en förbättring

  • miss kitty
    Äldre 18 Mar 17:40
    #89

    (En till): å vad skönt att du tar det så!
    för det va verkligen inte min mening att knäppa nån på näsan eller så, blev bara förskräckt och insåg hur dum jag varit som gnällt om schamposlöserit...
    Men just jeansen är jag glad att han slutat tvättat sönder, för det gick nästan ett par jeans i månaden och det är verkligen trist att lägga alla pengar på jeans hela tiden!!!

Svar på tråden Min kille är inte renlig..örk..hur säger man till hnm på ett smidigt sätt??????