Inlägg från: Maisie |Visa alla inlägg
  • Maisie

    Barnkläder, vilka märken tycker ni har bäst kvalitét?

    straw2008 skrev 2013-12-11 17:42:12 följande:

    Kläder upp till 92 användes endast hemma o under lika förhållanden. O jo i vårt fall är priset värt det. Ytterkläderna har superbra funktioner o passform!! Bara en sån sak att gummibandet under foten är fastsytt men det sitter även en knapp där så man kan sätta på nytt då de blir slitna, banden är gratis på pop !! Inga lösa trådar inget sladder eller snea sömmar tex. Många lappar att namna på tex. Alla dragkedjor muddar o snoddar håller för EVIGT typ!!
    Kappahl Kaxs har också gummiband fastsatta med knappar. De skickar med ett extra par vid köp. Plats att namna finns det också. Detta gäller både skalkläder och overaller. Har hittills inte haft några problem med sneda sömmar eller lösa trådar. Dottern har varit lika torr som kompisarna som har skalkläder från pop. (Vi hade en underbar pomp de luxe overall förra året och det har inte varit så många overalldagar här än så jag kan inte säga än om det samma gäller overallen.) Jag har inget emot polarn för deras kläder är bra men jag tycker Kappahls Kaxs är lika bra och dessutom rejält billigare. 

    När det gäller att det finns mycket popkläder på tradera tror ju jag att en hel del beror på att många som köper lite dyrare kläder har ett större klädintresse än de som "bara" köper på Lindex, Hm och KappAhl. Jag har en kompis som spenderar väldigt mycket pengar på pop. Hennes barn hinner knappt använda allt (inklusive 3 WS fleecar var, flera uppsättningar vinterkläder och massor av innekläder). Hon har kläder från pop som hobby och hon köper och säljer flitigt på tradera och blocket.
  • Maisie

    Jag missade att gummibanden var fastsydda inte för jag begriper varför för hittills har vi inte tappat ett enda band men de har bytts på grund av slitage.

Svar på tråden Barnkläder, vilka märken tycker ni har bäst kvalitét?