Inlägg från: Limhe |Visa alla inlägg
  • Limhe

    Barnkläder, vilka märken tycker ni har bäst kvalitét?

    Jag tycker lindex håller väldigt bra. Köpte kläder på pop för 1000:- för deras kvalité skulle vara så bra, tvättade kläderna 1-2 gånger och de tappade form och färg blev sjukt besviken så aldrig mer.

  • Limhe
    straw2008 skrev 2013-12-12 10:24:53 följande:
    Då ska du ABSOLUT gå tillbaka med de plaggen till butiken.

    Natulcien skrev 2013-12-12 10:29:00 följande:
    Om kläder tappar färgoch form efter bara en tvätt så är det sannolikt måndagsexemplar, och då går man tillbaka till butiken med dem. Det hade jag gjort.



    Gick tillbaka men fick inga pengar eller nya plagg. De körde på att jag tvättat fel vilket jag till 150% inte gjort då jag följde tvättråden. Förstår inte hur 3 par tights och 2 tröjor kan alla vara måndagsexemplar.. Nä jag tycker att för de hutlösa priserna så ska man få mer för pengarna.
  • Limhe
    Rocket Mania skrev 2013-12-12 11:02:08 följande:
    5 plagg och alla blev fula i tvätten? Och du fick inte reklamera?

    Åkej.



    Jo reklamera fick jag men fick inga pengar tillbaka eller så.
  • Limhe
    Rocket Mania skrev 2013-12-12 11:05:17 följande:
    Varför då?



    För att dom sa att jag måste ha tvättat dom fel för dom aldrig sett någon liknande.. Vilket är bullshit. Därför tycker jag pop är skit..

    När jag råkade ut för en liknande händelse på h&m fick jag pengarna tillbaka direkt trotts att byxorna var tvättade 3-4 gånger.
  • Limhe
    Rocket Mania skrev 2013-12-12 12:15:02 följande:
    Jag kan ju ha förståelse för det. Du har enbart ägt 5 pop-plagg och lyckats tvätta sönder alla 5 på en tvätt. Jag tror inte jag lyckats tvätta sönder ett enda plagg på tio år som POP-kund!

    Som butiksägare hade jag dock bitit i det sura äpplet och gett dig pengarna tillbaka. Just pga att kunder som du dömer ut och pratar ner en hel kedja efter 5 plagg. Det skulle jag tycka vara onödigt och vilja göra allt för att slippa.
    Jo men jag tvättade inte alla plagg på en gång heller och tvättat sönder har jag inte gjort. Jag följde tvättråden och om man gör det ska det inte hända och jag är inte den ända som tycker pops kvalité inte håller måttet.. Så att jag gjort fel stämmer inte. Har även ägt en pop vinteroverall som inte heller höll.
Svar på tråden Barnkläder, vilka märken tycker ni har bäst kvalitét?