Inlägg från: nizze1 |Visa alla inlägg
  • nizze1

    Slim sip?

    En himmelsk drog skrev 2013-12-18 14:23:47 följande:
    Lurendrejeri för att tjäna pengar, det är min åsikt. Ska man prompt testa glukomannan finns det billigare och bättre alternativ än slim sip.
    Det var inte det som var frågan. Har du inte använt eller har erfarenhet av Slim sip så håll käften!!!
  • nizze1
    Matte83 skrev 2014-01-28 12:50:59 följande:
    klassiskt säga att det inte biter med röra på sig, vad gör dig unik annorlunda? finns inga genvägar. Skulle ALDRIG testa sådana här skitsaker.. svälla din magsäck med ämnen som sägs ska "absorbera" fetter osv.. Det tar ju samtidigt bra näring, Fett är inte boven. Glukos, dina kolhydrater i för stora mängder är. Fett är bra så länge det inte är dåliga fetter. Lägg dina pengar istället på lite böcker är mitt råd. Böcker om effektiv "kom igång" träning samt matlagning som är nyttig och sist men absolut inte minst näringslära. När du börja förstå mekaniken på just din kropp så är det så man skratta åt sånna här reklamer och skit produkter.

    PS. Mycket av sånna här sk mirakel dieter gör inte så man tappar den vikt man gör i "fett" , Använd måttband istället och mät. Vikt variera otroligt. Kroppen består av mestadels vad? jo vatten. Man tappar mycket vätska i dessa dieter oftast, då syns snabba resultat och man kan sälja en produkt som sägs "fungera" men är det verkligen sanning i detta? Ha detta i åtanke.
    Vh
    Märkligt att inte kunna få ett svar på en ställd fråga. Men en massa annat skit kan du häva ur dej. Håll käften om du inte vet svaret på frågan!!!
  • nizze1
    En himmelsk drog skrev 2013-12-18 14:23:47 följande:
    Lurendrejeri för att tjäna pengar, det är min åsikt. Ska man prompt testa glukomannan finns det billigare och bättre alternativ än slim sip.
    fridafridafridafrida skrev 2014-02-02 22:45:47 följande:

    LÄS FRÅGORNA. SVARA PÅ DEM KOM INTE MED NÅGON FÖRBANNANDE PREDIKAN.


    Vill hon veta om någon har erfarenhet av de så ska de MED erfarenhet svara, inte du som inte vet. Blir bara så otroligt förbannad. Letar efter för och nackdelar på internet och allt jag hittar är tränngsnarkomaner som predikar om deras nyttiga liv. Svara på frågrens frågor och svara inom ramen. De underlättar för oss ALLA. tack



    Håller med dej. Märkligt att man inte ska kunna få ett enkelt svar på en fråga utan en massa fördommar
Svar på tråden Slim sip?