Inlägg från: Anonym (beep) |Visa alla inlägg
  • Anonym (beep)

    P-dator

    Jag har precis beställt en p-dator. :) Den har inte kommit fram än. Så jag vill också höra folks erfarenheter kring detta. :)

  • Anonym (beep)
    japz skrev 2014-01-12 10:19:12 följande:
    Har haft pearly (vi kallar den Pärlan Flört) tre dagar nu, så är inte jätteerfaren än. Men jag lär skriva mer om hur jag tycker det går, i och med att det inte verkar finnas speciellt många som gör det. Har googlat som en tok, men hittar inget negativt, vilket kändes lite för bra. Men i alla fall.

    Första morgonen ställde jag in väckningen på 6:30, mest för att någon annan på internet berättade att hon gjorde så. Första natten sov jag dåligt, mest för att jag väl var nervös för att missa larmet ;) Morgon nummer två insåg jag att jag inte behöver vakna mitt i natten för att mäta, det räcker med att mäta då man annars också skall vakna. Så nu piper Pärlan 8:30, vilket känns mycket mer humant, plus att jag sover bättre då jag vet att jag inte har en tid att "passa" mitt i natten.

    Väckningspipet är lågt, sambon vaknar inte av de tre första pipen, sen börjar den låta mer som en riktigt väckarklocka, ingen risk att inte vakna av den alltså.

    Genom att mata in tidigare mensdatum lär den känna ens cykel snabbare, vilket också borde ge fler gröna dagar snabbare. Jag gjorde det (upp till 99 dagar bakåt kan man mata in tidigare mensdatum). Jag lever i ägglossningstider i dessa dagar, vilket pärlan verkar redan nu verkar känna av, prognosen ger grönt om 5 dagar, vilket känns realistiskt.

    Kommer inte på något dåligt att säga just nu.

    Återkommer med mera tankar och erfarenheter i något skede. Ha det fint alla! :)
    Intressant! Jag har också haft min i tre dagar nu! Har också matat in historik i den. Bara haft röda dagar och ser ut så de kommande dagarna också. Men hoppas på lite grönt längre fram.
  • Anonym (beep)
    Anonym (A) skrev 2014-01-25 16:08:01 följande:

    Tack för alla svar. 


    Vad spännande att höra om folks erfarenheter. Glad


    Så... nu har de gröna dagarna börjat visa sig. :) Vi blev lite lurade för den förutspådde att nästa dag skulle bli grön... men icke... två orangea dagar, sen GRÖN! Hurra!


    Nu har den frågat i två dagar om jag har mens eller inte. Då trycker jag på minusknappen. Mensen kommer nog inte förens på fredag tror jag.


    Har den på ringning kl 0630 för då går jag upp till jobbet. Den piper lite halvtyst...så mäter jag temp, somnar, två min senare så piper den till och väcker mig haha... På helgerna samma sak. Men då somnar jag lätt om.

Svar på tråden P-dator