• strandkant

    Viktväktarna Online 2014 - Nu kör vi!

    Någon annan som kört igång med Viktväktarna Online nu i årsskiftet?
    Jag har 57 kg till min målvikt (är normalviktig om 62 kg, men jag börjar där!) och jag tänker ta mig dit på egen hand. Men jag behöver någon som är lika aktiv och pepp som jag. Detta blir en tråd där vi kan utbyta recept, erfarenheter, gnäll och klagomål.

    Vilka är med mig? Nu kör vi! Skrattande

  • Svar på tråden Viktväktarna Online 2014 - Nu kör vi!
  • strandkant

    Jag kan börja med att göra första inlägget. Eftersom jag har en del övervikt (127,5 kg till mina 166 cm) har jag en hel del PP att tillgå just nu vilket är ganska jobbigt. Jag har svårt att komma upp i mina PP och det känns nästan "för bra för att vara sant" allting man får äta just nu.

    Min morgondag ser ut såhär.

    Frukost,
    Omelett på 2 ägg, 2 msk vatten, 2 tsk milda culinesse för stekning och 3 skivor Brie till servering. 
    Totalt = 9pp.

    Lunch,
    10 cm baguette, 1 msk basilika, 3 msk turkisk yoghurt, salt och peppar, 2 skivor skinka, 50 gram mozzarella, ½ tomat och sallad.
    Totalt = 10pp.

    Mellanmål,
    1 kokt ägg, 4 msk keso, en brödskiva, 2 tsk lätta och 2 skivor kalkon.
    Totalt = 7pp.

    Middag,
    Kycklingfilé med grönsaker&örter i krossade tomater med ris och sallad. 
    Totalt = 9pp.

    = 35pp.

    Vilket ger mig 9pp kvar.. Dem sparar jag ifall jag skulle bli hungrig och då tar jag någon yoghurt eller en smörgås. Eller helt enkelt dricker mjölk för dem för det är jag helt tokig i! Skrattande

  • Svarta Damen

    Intressant läsning. Jag och min sambo funderar starkt på och gå med i VV Online. Känns bra att man inte behöva göra avkall på något speciellt, typ kolhydrater, som det är i så många andra dieter.

    Jag skulle vilja veta mer om själva verktyget innan man köper upp sig på ett halvår. Hur ser det ut? Hur gör man? Är det krångligt? Kan man omvandla egna recept till propoints? Vad innebär bonuspoints? Behöver man äta dem om man inte vill? O.s.v.

    Du får gärna berätta mer om dina tankar och hur det går för dig! Jag vill veta allt! :)

  • Familjen L

    Jag gick med i Viktväktarna nu ikväll. Jag hoppas verkligen att detta funkar. Imorn börjar jag min VV resa på allvar

  • Scruffy

    Hej, VV funkar super. man kan äta och dricka allt. valen gör du själv. Gick med för drygt 1 år sedan men jag gick även på deras möten. Gick ner ca 15 kg på fyra månader. Håller samma vikt idag och är guldmedlem.

  • Svarta Damen

    Vad kul och höra om Er alla! Berätta gärna mer! Jag är supernyfiken! :) Hur går det, strandkant och Familjen L?

    Verkligen bra jobbat, Scruffy! 15 kilo på 4 månader är ju toppen! Och att du håller den nya vikten är ju ännu roligare att höra! :)

  • MamaPapa

    Jag gick med häromdagen. Är fd "guldmedlem" dvs har nått målvikten förut. Den gången gick jag på möten men har nu under två år lagt på mig igen (mitt fel). Gått upp 10 kg (varav 7 bara sedan november). Provade i höstas både lchf och detox men inser det finns inga snabba fixar Så har nu återgått till en beprövad metod jag vet funkar för mig. Förra gången gick jag ner 38kg på ca 18 månader.

Svar på tråden Viktväktarna Online 2014 - Nu kör vi!