• Äldre 6 Jan 14:41
    76287 visningar
    119 svar
    119
    76287

    killar- fint/osexigt med små bröst på tjej?

    Nej för tusan! Gå inte på mediamyten att det bara finns en slags bröst som är ok. Har själv små bröst och tycker det är skitpraktiskt och snyggt. Dessutom har jag i princip likadana bröst nu som jag hade innan jag fick mina barn. Ska du dessutom operera dig för att anpassa dug till vad killar gillar så är det ett ännu fetare nej.

  • Äldre 6 Jan 14:58
    #10

    Och jag tycker bröst är som snyggst när bäraren själv tycker om dem :) (och gärna lite proportionellt mot resten av kroppen)

  • Äldre 6 Jan 18:42
    #32

    Själv är jag drygt 30 och skiter fullständigt i att en trettioåring inte skulle kunna ha små bröst, vem har rätt att berätta för mig hur mina bröst bör se ut. Media och porren har ju totalt förvridit huvudet på folk tyvärr.


    Anonym (ylser) skrev 2014-01-06 17:55:56 följande:
    Det här är lite roligt.. Jag har själv små bröst (a kupa) min sambo säger att storleken betyder inte alls någon roll! Men då jag ammar nu så har jag ju större bröst (b kupa) och jag märker mycket större intresse då.. De är ju fortfarande små såklart men ändå märkbar skillnad mot när jag inte ammar.. Och han är betydligt mer sugen och vill klämma och känna och kommenterar att dom blivit större =) Så jo, ja, jag tror han föredrar helt klart när mina bröst är större än när de är små =) Men det gör jag ju med såklart. När jag ammat färdigt (tänker amma tills mitt barn är ca 7-8 mån) Då tänker jag på allvar börja fundera på en operation. Det är INTE kul att ha knappt a kupa när man börjar närma sig 30 ! Men jag ska fortfarande ha så det ser propotneligt ut till min kropp jämförelse.Så C kupa då ev. Jag har pratat om bröstförstoring sedan 5 år tillbaka så det är absolut ingenting nytt jag kommit på. Om man mår så pass dåligt, jag vill knappt visa sig naken för min sambo, vill knappt gå i bikini på sommaren, ännu mindre duscha på badhus, kan inte bära upp linnen/blusar för de hasar ned... nej tack.. då kanske bröstoperation skulle få mig att må bättre.. annars är jag nöjd med min kropp och utseende, men som sagt känner mig väldigt okvinnlig.

Svar på tråden killar- fint/osexigt med små bröst på tjej?