• Anonym (Tjeje­n)
    Äldre 6 Jan 14:27
    76290 visningar
    119 svar
    119
    76290

    killar- fint/osexigt med små bröst på tjej?

    Jag har tight rumpa, fina ben och ett enligt många sött ansikte. Har tyvärr endast en knapp a-kupa. Tycker ni det är osexigt i sängen el helt ok? Funderar på en operation . Hade ni föredragit små bröst (helt platt nästan) eller silikon?

  • Svar på tråden killar- fint/osexigt med små bröst på tjej?
  • Anonym (kansk­e)
    Äldre 6 Jan 18:23
    #31
    Anonym (kille 2) skrev 2014-01-06 18:15:28 följande:
    Tycker det är skitfint med små bröst som typ kate hudson, paris hilton.

    Gärna i små urringade linnen så sexigt.
    Fan vilka bra exempel du tar upp, har inte båda dom gjort om brösten?
  • Äldre 6 Jan 18:42
    #32

    Själv är jag drygt 30 och skiter fullständigt i att en trettioåring inte skulle kunna ha små bröst, vem har rätt att berätta för mig hur mina bröst bör se ut. Media och porren har ju totalt förvridit huvudet på folk tyvärr.


    Anonym (ylser) skrev 2014-01-06 17:55:56 följande:
    Det här är lite roligt.. Jag har själv små bröst (a kupa) min sambo säger att storleken betyder inte alls någon roll! Men då jag ammar nu så har jag ju större bröst (b kupa) och jag märker mycket större intresse då.. De är ju fortfarande små såklart men ändå märkbar skillnad mot när jag inte ammar.. Och han är betydligt mer sugen och vill klämma och känna och kommenterar att dom blivit större =) Så jo, ja, jag tror han föredrar helt klart när mina bröst är större än när de är små =) Men det gör jag ju med såklart. När jag ammat färdigt (tänker amma tills mitt barn är ca 7-8 mån) Då tänker jag på allvar börja fundera på en operation. Det är INTE kul att ha knappt a kupa när man börjar närma sig 30 ! Men jag ska fortfarande ha så det ser propotneligt ut till min kropp jämförelse.Så C kupa då ev. Jag har pratat om bröstförstoring sedan 5 år tillbaka så det är absolut ingenting nytt jag kommit på. Om man mår så pass dåligt, jag vill knappt visa sig naken för min sambo, vill knappt gå i bikini på sommaren, ännu mindre duscha på badhus, kan inte bära upp linnen/blusar för de hasar ned... nej tack.. då kanske bröstoperation skulle få mig att må bättre.. annars är jag nöjd med min kropp och utseende, men som sagt känner mig väldigt okvinnlig.

  • J a d e d
    Äldre 6 Jan 18:47
    #33

    Små bröst är jättesnyggt, ts. Att du ens funderar på att operera dig för att tillfredsställa andra? Frågan du ställer är dessutom, uppenbart, helt meningslös.

  • Anonym (/)
    Äldre 6 Jan 19:05
    #34
    Anonym (ylser) skrev 2014-01-06 17:59:36 följande:
    Jag jämför det som om en kille hade en väldigt liten snopp...
    Det är inte jämförbart. Inte det minsta. En snopp har ju en slida som den behöver fylla ut och kännas i. Kvinnans bröst har ingen hålighet i mannen som de har till uppgift att fylla upp och stimulera vid sex.
  • Äldre 6 Jan 19:07
    #35

    Det är osexigt med någon som bryr sig om vad andra tycker om ens kroppsdel(ar).


    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Anonym (kille 2)
    Äldre 6 Jan 19:11
    #36
    Anonym (kanske) skrev 2014-01-06 18:23:55 följande:
    Fan vilka bra exempel du tar upp, har inte båda dom gjort om brösten?



    Möjligt inget jag sett. Mena hursom som dom såg ut innan op.

    Mig veterligen har båda ff små, operation eller ej.
  • Äldre 6 Jan 19:16
    #37

    Jag tycker det mer beror på formen på brösten, hur proportionerligt det ser ut och självförtroendet. Alltså visst att man kan ha jättekomplex, men finns inget värre en tjejs som bara pratar om hur smååååå deras bröst är.

    Är själv tjej.

  • Anonym (tutti­frutti­)
    Äldre 6 Jan 20:07
    #38

    Hett, mycket hellre små tuttar än stora o "plafsiga" :)

  • Anonym (råger­)
    Äldre 6 Jan 20:09
    #39

    Skulle aldrig råda någon att sätta kniven i huden för en sådan bagatell.
    Behåll.

  • Anonym (Kalle­)
    Äldre 6 Jan 20:48
    #40
    Anonym (Tjejen) skrev 2014-01-06 14:27:02 följande:
    Jag har tight rumpa, fina ben och ett enligt många sött ansikte. Har tyvärr endast en knapp a-kupa. Tycker ni det är osexigt i sängen el helt ok? Funderar på en operation . Hade ni föredragit små bröst (helt platt nästan) eller silikon?
    Du är ju min "drömkvinna", du beskriver just det som jag tycker är sexigast och jag är nog inte ensam. Tight rumpa att hålla och mindre men härligare bröst att suga på, mums.  Jag gillar inte stora bröst som slänger mitt ansiktet vid kvällsritten.
Svar på tråden killar- fint/osexigt med små bröst på tjej?