• Anonym (Aaaaa­aarg!!­!!)
    Äldre 12 Jan 17:42
    64674 visningar
    322 svar
    322
    64674

    Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!

    Jag besökte min kille som jobbar på sitt café som HAN ÄGER!!! Jag satt där och han frågade om jag ville ha något. En kaffe och bulle, sa jag. HAN TOG BETALT!!!!!! Idiot! När jag träffar honom sen ska jag skrika på honom att han är en snål slisk!!!!

    Usch. Det där var avtändande!!!!!

  • Svar på tråden Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!
  • Anonym (Ander­s)
    Äldre 12 Jan 17:45
    #1

    Han tycker väl att det är lika avtändande med en tjej som förväntar sig att bli bjuden. Tror han testade dig, och du  failade.

  • Anonym (fika)
    Äldre 12 Jan 17:46
    #2

    Bjud han på en fika hemma å sen kräver du betalt för det?

  • Äldre 12 Jan 17:48
    #3

    Men lägg av! Låter som att du är 10 år...

    Tänk istället så här: GUD vad bra att jag har en man som är ekonomisk och mån om sitt eget företag. Vilken tur att han inte bjuder på fikat...så inkomsterna bli lidande Drömmer

  • Anonym (kvinn­a)
    Äldre 12 Jan 17:50
    #4
    Anonym (Anders) skrev 2014-01-12 17:45:46 följande:
    Han tycker väl att det är lika avtändande med en tjej som förväntar sig att bli bjuden. Tror han testade dig, och du  failade.
    Så avtändande med män som inte förstår att behandla sin dam som en kvinna vill bli behandlad,. Uppvaktad och sedd! Tyvärr går jämställda latmaskar bort för mig.

    TS - vilken skitstövel. Är han alltid lika snål? I så fall - vill du fortsätta leva med en sådan snål man? Det finns de män som förstår att uppskatta en kvinna också. Glad
  • Äldre 12 Jan 17:52
    #5

    Jaha, och? Det är väl bra att han ser till att caféet går med vinst. Du vill väl hellre vara ihop med en som kan driva ett företag än en som gått i kk? Det är du som verkar vara lite bortskämd....

  • Äldre 12 Jan 17:52
    #6

    Nej han är snål. Herregud vaddå ekonomisk? TS är hans flickvän. Inte någon random person på fiket. FIKA. My God. Förstår dig helt och hållet TS. Och håller med om det som sades innan... laga mat eller fika hemma och sen ta betalt.

  • Äldre 12 Jan 17:52
    #7

    Hur länge har ni varit ihop?

  • Äldre 12 Jan 17:53
    #8

    Ja... han bjuder och så blir det fel i kassan och så får han smäll på fingrarna av skatteverket för att det fattas pengar.....

    Låter bra. Den kör vi på.


    Yaoi is the opiate of the fangirls
  • Anonym (klok kille)
    Äldre 12 Jan 17:53
    #10

    Så om han ägde en klädbutik så skulle det vara helt ok att du fick pkocka med dig vilka kläder du ville gratis? 

    Har själv jobbat i matbutik. Varken vi i personalen eller ägarn tog någonsin något utan att betala, med undantag för utgångna varor som vi plockat bort ur hyllorna. 

    Tycker din pojkvän verkar klok som skiljer på jobb och privatliv och att du ska respektera honom för det. Att inte göra det är nog snabbaste vägen till konkurs. För om han bjuder dig, så borde han väl bjuda sina syskon också? Och föräldrar? Och kompisar? Var ska han dra gränsen, finns det några betalande kunder kvar? 

  • Äldre 12 Jan 17:54
    #11

    Klart att han ska ta betalt. Skulle vara lika om han ägde en affär och tog betalt om du handlade.

Svar på tråden Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!