Inlägg från: Anonym (Anders) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anders)

    Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!

    Han tycker väl att det är lika avtändande med en tjej som förväntar sig att bli bjuden. Tror han testade dig, och du  failade.

  • Anonym (Anders)
    Anonym (kvinna) skrev 2014-01-12 17:50:44 följande:
    Så avtändande med män som inte förstår att behandla sin dam som en kvinna vill bli behandlad,. Uppvaktad och sedd! Tyvärr går jämställda latmaskar bort för mig.

    TS - vilken skitstövel. Är han alltid lika snål? I så fall - vill du fortsätta leva med en sådan snål man? Det finns de män som förstår att uppskatta en kvinna också. Glad
    Så om killen inte betalar blir man inte inte sedd och uppvaktad? Nej, så snåla kvinnor faller bort totalt för mig. Kärlek, uppskattning osv har inget pris, och ska definitivt inte köpas för pengar.


  • Anonym (Anders)
    Aniiee skrev 2014-01-12 17:53:36 följande:
    Ja... han bjuder och så blir det fel i kassan och så får han smäll på fingrarna av skatteverket för att det fattas pengar.....

    Låter bra. Den kör vi på.
    Eh, varför skulle det bli fel i kassan? Tror du på allvar att man slår in saker man ger bort?
  • Anonym (Anders)
    Anonym (kvinna) skrev 2014-01-12 17:58:44 följande:
    Säg den kvinna som inte gillar att bli bortskämd och uppvaktad av sin man? Ingen! Dags för alla män att inse hur man behandlar sin kärlek. Är det kärlek at ta betalt för en ynka kaffe och bulle av sin kärlek? Om kassan inte stämmer så betala det själv då? Näää....jag kan inte förstå hur du tänker.
    Bortskämd och uppvaktad kan bli ändå, det kostar inte pengar. Vill man bara ha saker som kostar pengar, så ringer varningsklockorna, både hos mig , och hos mina polare.
  • Anonym (Anders)
    Anonym (kvinna) skrev 2014-01-12 18:02:14 följande:
    Gissar att du är ganska ung och inte har erfarenheten ännu....men det kommer förhoppningsvis!
    Du har inget att komma med än personangrepp, ja där ser man.
  • Anonym (Anders)
    Furstinna skrev 2014-01-12 18:06:25 följande:
    Men varför denna förväntan att bli bjuden? Det är riktigt antändande!

    Tror brudar som du går bort många ggr!
    Men ställ till en scen och skäm ut dig om du mår bra av det så kan han skaffa en bättre kvinna.
    Ja, något som är betydligt mer avtändande än att förvänta sig att killen ska bjuda, är ju att skrika och ställa till en scen när man inte får som man vill.
  • Anonym (Anders)
    Anonym (ekonom) skrev 2014-01-12 18:19:49 följande:
    Det stora felet ligger i den andra meningen i din kommentar, Anonym (Anders).

    Man ger inte bort saker när man har en rörelse/firma/butik. Är man seriös ska allt redovisas. Det handlar inte om pengarna utan om principen. Göra rätt för sig eller inte göra rätt för sig. Din kommentar säger tyvärr en hel del om dig...
    Och vad säger den meningen om mig? Att jag fuskar? Jag läser tidningen och tittar på nyheterna. Jag är allmänbildad, och behöver inte fuska själv för att veta att det finns massor av småföretagare som fuskar genom att inte slå in saker i kassan. Eftersom det är mkt svårare att förklara varför kassan diffar mot försäljningen.

    Det är inte bara TS beteende som är avtändande, även människor som drar till med personangrepp, är otroligt avtändande. Slut på argument?

Svar på tråden Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!