• Anonym (Aaaaa­aarg!!­!!)
    Äldre 12 Jan 17:42
    64672 visningar
    322 svar
    322
    64672

    Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!

    Jag besökte min kille som jobbar på sitt café som HAN ÄGER!!! Jag satt där och han frågade om jag ville ha något. En kaffe och bulle, sa jag. HAN TOG BETALT!!!!!! Idiot! När jag träffar honom sen ska jag skrika på honom att han är en snål slisk!!!!

    Usch. Det där var avtändande!!!!!

  • Svar på tråden Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!
  • Äldre 12 Jan 18:10
    #22

    Ja usch... Snåla, giriga brudar är bland det värsta jag vet.

  • Äldre 12 Jan 18:12
    #23
    Anonym (kvinna) skrev 2014-01-12 17:58:44 följande:
    Säg den kvinna som inte gillar att bli bortskämd och uppvaktad av sin man? Ingen! Dags för alla män att inse hur man behandlar sin kärlek. Är det kärlek at ta betalt för en ynka kaffe och bulle av sin kärlek? Om kassan inte stämmer så betala det själv då? Näää....jag kan inte förstå hur du tänker.
    Bortskämd och uppvaktad kan man bli utan att det kostar pengar. 

    Nått som jag tycker är riktigt upphetsande är att komma hem till ett städat hem, middagen på bordet. Tända ljus och en nackmassage. Jag tar det hellre än en gratis bulle på ett fik. 
    Rational arguments don?t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people.? - Gregory House, M.D
  • Anonym (stöld­)
    Äldre 12 Jan 18:13
    #24

    Tycker du att han skulle stjäla från företaget för att ge dig kaffe och bulle eller skulle han ha plockat upp plånboken och betalat eller vad menar du?

  • Anonym (Pinsa­mt)
    Äldre 12 Jan 18:16
    #25

    Det där var riktigt pinsamt, klart han inte är ekonomisk utan bara sjukt snål. Klart han skulle bjudit, nä förstår dig TS, hade blivit mycket besviken.

  • Äldre 12 Jan 18:17
    #26
    CeeJay skrev 2014-01-12 17:48:07 följande:
    Men lägg av! Låter som att du är 10 år...

    Tänk istället så här: GUD vad bra att jag har en man som är ekonomisk och mån om sitt eget företag. Vilken tur att han inte bjuder på fikat...så inkomsterna bli lidande Drömmer
    Håller med CeeJay!

    Den killen är nog lite bättre än vad du förtjänar...
  • Äldre 12 Jan 18:18
    #27

    Skäms TS! Hur kan man sitta på så höga hästar att man förväntar sig att få det gratis? Det är ju hans företag!! Hallåååå!

  • Anonym (ekono­m)
    Äldre 12 Jan 18:19
    #28
    Anonym (Anders) skrev 2014-01-12 17:57:30 följande:
    Eh, varför skulle det bli fel i kassan? Tror du på allvar att man slår in saker man ger bort?
    Det stora felet ligger i den andra meningen i din kommentar, Anonym (Anders).

    Man ger inte bort saker när man har en rörelse/firma/butik. Är man seriös ska allt redovisas. Det handlar inte om pengarna utan om principen. Göra rätt för sig eller inte göra rätt för sig. Din kommentar säger tyvärr en hel del om dig...
  • Äldre 12 Jan 18:21
    #29

    TS:

    Du är en ouppfostrad, bortskämd snorunge när du förväntar dig gratis-fika på det där sättet.

  • Anonym (Ander­s)
    Äldre 12 Jan 18:25
    #30
    Anonym (ekonom) skrev 2014-01-12 18:19:49 följande:
    Det stora felet ligger i den andra meningen i din kommentar, Anonym (Anders).

    Man ger inte bort saker när man har en rörelse/firma/butik. Är man seriös ska allt redovisas. Det handlar inte om pengarna utan om principen. Göra rätt för sig eller inte göra rätt för sig. Din kommentar säger tyvärr en hel del om dig...
    Och vad säger den meningen om mig? Att jag fuskar? Jag läser tidningen och tittar på nyheterna. Jag är allmänbildad, och behöver inte fuska själv för att veta att det finns massor av småföretagare som fuskar genom att inte slå in saker i kassan. Eftersom det är mkt svårare att förklara varför kassan diffar mot försäljningen.

    Det är inte bara TS beteende som är avtändande, även människor som drar till med personangrepp, är otroligt avtändande. Slut på argument?

  • Anonym (LL)
    Äldre 12 Jan 18:28
    #31

    Om man har ett företag som jag antar att din kille är det FÖRBJUDET att ta grejer och ge bort! I sånt fall skulle han ha bjudit dig på fika och betalat i kassan ur egen ficka. Dessutom stämmer det inte i bokföringen om man ger bort saker som företaget köpt in.
     Slut på lektionen bitches ;)

Svar på tråden Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!