• JECJ

    Är det fel att lova "arabfritt" område?

    Jag önskade ett barnfritt område. Det fick vi, men ibland så går det enstaka barnfamiljer i vår skog.. Borde kanske sätta upp skyltar?

  • JECJ

    Hmm.. Det vore dessutom trevligt att kunna be om ställen som är fria från ensamstående, rökande, outbildade mammor med svanktatueringar.. Dom brukar vara skrikiga och bara gå hemma och gnälla hela dagarna.

  • JECJ

    Trendyfarsa: vi löste det genom att köpa en gård med mycket egen mark :) , vägbommar och höga grindar håller väl ute det mesta av packet. Dock så minns jag wt-mammorna från min studietid!

  • JECJ
    Afrodisiac skrev 2014-01-28 18:15:28 följande:
    Nä, inte fel egentligen. Bra sätt att hålla rasistpacket borta från normala människor. Typ så att de flyttar till områden med mycket mark där de har vägbommar och höga grindar. Precis som när man stänger in vilda odjur så de inte skadar oskyldiga människor  Fast det riktiga svaret är att det är fel eftersom det strider mot "rådande lagstiftning" och "fastighetsmäklarsed". Så frågan är också om lagarna och reglerna är fel.

    Nä jag håller mig helst undan rasister och idioter! Jag har gärna " mångkulturella" grannar!
  • JECJ

    Eller.. . Jag föredrar att slippa grannar helt :) , där av de höga grindarna ! Jag antog att trendy var ironisk i sitt inlägg.

Svar på tråden Är det fel att lova "arabfritt" område?